PDA

View Full Version : З Днем Незалежності, любі!

Мягкие Лапки
24-08-2005, 00:15
Любі співвітчизники українці та відвідувачі україномовного розділу!
Вітаю з 14-ою річницею Незалежності нашої улюбленої Неньки! Бажаю процвітання нашій країні, миру та спокою кожній оселі, добробуту кожній родині!
Підіймаю з усіма вами склянку віртуальної горілки :D
Слава Україні! Будьмо!
:kiss: :kiss: :kiss:

vikta
24-08-2005, 00:20
Ой, Лапки... Ну, ты и сказала...! Я так не умею... Но к поздравлениям
присоединяюсь и желаю всем украинцам, что б поменьше их штормили
политические бури и урожаи всегда богаты были!
Сало в шоколаде - в студию! :jiihaa:

Lefteye
24-08-2005, 00:20
Любі співвітчизники українці та відвідувачі україномовного розділу!
Вітаю з 14-ою річницею Незалежності нашої улюбленої Неньки! Бажаю процвітання нашій країні, миру та спокою кожній оселі, добробуту кожній сім"ї!
Підіймаю з усіма вами склянку віртуальної горілки :D
Слава Україні! Будьмо!
:kiss: :kiss:

Поздоровляю усю Україну з святом! :) :hlop:

MixaM
24-08-2005, 01:06
ПаЗдРаВлЯеМ! :)

sanja
24-08-2005, 02:49
i я також приеднуюсь! зi святом любi спiввiчизники!

Ashin
24-08-2005, 09:33
Нам не зашкодить чарка вина - будьмо здоровi, пиймо до дна! (c)

Elki-Palki
24-08-2005, 09:40
Слава Україні!

Героям слава!

Дякую та приеднуюсь до поздоровлэнь!

Зараз, у себе вдома, видкрыв выробныцтво горилки.

Зветься "Гэльсинська Медова з Пэрцем".

Сам вырощую на пидвиконци пэрэць. Перши перчики вже пидишлы. Мэд - финський, жинкин родич збирае, viin - эстоньськый.

Вчора поставив першу пляшку.

Це до того, що з Украйины привезено.

КийивЧевир пропонував на викэнд зибратися, а Дэнисци, мабуть, вже сало пидвэзли.

Гы :)

Ё!

Kyiv4ever
24-08-2005, 10:15
Приєднуюсь до привітань!
а від себе побажаю ВСІМ ВСЬОГО!!! :) наскільки це не заважатиме моїм побажанням :)
Будьмо!

З.І. щодо суботи, то які є пропозиції? знову пиячити? то я за :)

Україні Слава!

D_F
24-08-2005, 10:19
блииин, а я то думаю, чего никого на месте нет?! никак не дозвониться ;(

D_F
24-08-2005, 10:20
а долго там выходные будут? до понедельника?

IKO
24-08-2005, 10:30
Приеднуюсь до привiтань!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Киевлянинъ
24-08-2005, 10:35
Ну щож, вітаю усіх, хто цей день за свято вважає.

Kyiv4ever
24-08-2005, 12:36
Вітаю всіх!

Двома руками ЗА! збираймося в суботу десь о 12 на природі :-)

ПС. Сало и горілка е :-)

щось тобі завжди не спиться вранці :) може десь в 3-4?
і де? знову десь у вас?

Nefertiti
24-08-2005, 14:39
а долго там выходные будут? до понедельника?

завтра рабочий день должен быть.

Kyiv4ever
24-08-2005, 14:48
http://glavred.info/archive/2005/08/24/133027-5.html

Текст выступления Президента Виктора Ющенко на Майдане Незалежности, 24 августа 2005 года:

«Дорогий український народе!

Шановна громадо і всі, хто бачить та чує мене!

Добрий день, славний історичний київський Майдане!

Сьогодні ми вшановуємо найбільше творіння української нації – незалежну і вільну Українську державу. 14 років тому ми утвердили своє право бути господарями у власному домі.

Я пишаюся нацією, до якої маю честь належати. Нам вистачило сили і єдності зробити цей незворотний крок. Ми обрали державність як призначення для своєї землі і як талан для кожного з нас. Наш вибір не міг бути інакшим, бо за плечима у нас, як янголи-охоронці, стоять наші великі предки.

Вони залишили нам не лише рядки у літописах. Від них ми успадкували духовну силу і особливу українську ідентичність, народжену у славі, трудах і терпінні багатьох поколінь.

Русь-Україна сама вільно обрала собі віру і князь Володимир хрестився не вождем підкореного племені, а володарем держави, що простяглася від Кримського Корсуня до Балтійського берега. Союзу з тією давньою Україною шукали і Візантія, і мусульманський світ, і європейські держави.

З тих віків у наші серця прийшла впевненість – ми можемо самі визначати свою долю, ми можемо бути рівними серед рівних у колі інших народів. З тих часів височить над Києвом Свята Софія, в якій щороку у цей день звучить молитва за нашу державу.

Українська козацька держава передала нам тверде переконання – кожен має свої права і вольності, кожен має шляхетний обов’язок боронити їх. Там наші предки пройшли науку честі і гідності, рівності і демократії. Перша в Європі Конституція Пилипа Орлика – безсмертна слава української мислі і української свободи. Вся наша подальша історія засвідчила – в народній пам’яті прагнення свободи залишилось назавжди.

Пророче Шевченкове слово, праця мислителів і подвижників наших від Франка і Грушевського до Хвильового і Стуса вселила в нас непохитну віру в Україну. Неопалимою купиною освітлює ця віра весь наш пройдений і майбутній шлях. У найтяжчі часи наші батьки і діди не зреклися її.

Найбільші в людській історії трагедії випробовували нашу націю у минулому столітті. Двома світовими війнами, Голодомором і Голокостом, нищенням духовних святинь чужі імперії хотіли перетворити нашу землю на свою покірну окраїну. Між 1914 і 1945 роками в Україні загинули кожен другий чоловік і кожна четверта жінка. Дерево нашого роду втратило багато кращих гілок.

Але сказано в Писанні: «Ніхто з нас не живе сам для себе і ніхто сам для себе не помирає». Долі тих, хто пішов, тривожним дзвоном лунають в душах тих, хто залишився. Ми, українці, пізнали велику історичну істину - тільки свобода врятує народ, тільки незалежність виведе його на ясні зорі і тихі води..."

Kyiv4ever
24-08-2005, 14:51
Ну можно і о третій. Я взагалі хотів на 10 чи одинадцяту запропонувати.

Е гарні пропозицій від Віктора(голови) зібратися на озері Луки.

гаразд, Лууккі так Лууккі... :)

Viva La Vita
24-08-2005, 15:20
Зі святом, Шановні!) :baltika: :baltika: :baltika: а чому нема смайла з салом ? Неподобство!

Elki-Palki
24-08-2005, 15:46
гаразд, Лууккі так Лууккі... :)
Яки там Лууки? Ви що, на День Незалэжнисти збыраэтэсь лимонад пыты? Дэ Глузд!!! На машыни я в Лууки нэ пойиду, а на волах нэ встигну. Трэба так, щоб миськом автобусом, чи на мэтро добратися.
Дэниско день народження, наприклад, в гарному мисти справляв. Вода там тэпла ;)

Ё!

Stella Fan
27-08-2005, 05:14
шановнi, а я зараз у Киевi
Витаю усiх

hinta
24-08-2006, 11:44
Вітаю усіх незалежно від політичних поглядів і національності, з Днем національного Прапору і 15-ою річницею Незалежності України. Усім гарного настрою, добра, злагоди, віри, надії і любові.

Veonika
24-08-2006, 13:21
Ну можно і о третій. Я взагалі хотів на 10 чи одинадцяту запропонувати.

Е гарні пропозицій від Віктора(голови) зібратися на озері Луки. Я там не був тому повністью за.
Плюс також пропозиція зробити це як, обіцяні літні збори з усіма, під патронатом Укр. товариства, тобто нас.

Всім: якщо є бажаючи приєднатися, поспілкуватися укр. мовою. Побачити спів вітчизників, то ласкаво просимо.

Щось мені здаеться що буде чи мало різних и цікавих людей.
Хто зацікавлений пишіть або сюда. Або denis.pertsev@gmail.com. або мене можно знайти за телефоном 0405503129. Денис.

Здоровеньки були!

А можна запитати, що це у вас там таке буде. Я буду на вихiдних в Хельс., трошечки зацiкавилась вашими зборами. Хто буде, багато людей? Яка програма?

Мягкие Лапки
24-08-2006, 16:21
Здоровеньки були!

А можна запитати, що це у вас там таке буде. Я буду на вихiдних в Хельс., трошечки зацiкавилась вашими зборами. Хто буде, багато людей? Яка програма?

Цю тему було вiдкрито минулого року:)

Veonika
24-08-2006, 16:33
Цю тему було вiдкрито минулого року:)

:gy: :gy: :gy: Ну я даю!

hinta
24-08-2006, 17:33
:гы: :гы: :гы: Ну я даю!

ну бывает :-)
я сначала тоже не заметила дату... :-)

five
25-08-2006, 18:15