PDA

View Full Version : Продається...

Киевлянинъ
20-11-2005, 16:55
Дешево продається помаранчева парасолька і купа іншого морально застарілого й знеціненого мотлоху.

~Bored~
20-11-2005, 17:23
А по-русски или по-английски не сможете перевести? Moжно и по-фински, kiitti vaan.

ay)
20-11-2005, 17:59
Блин, надоели уже. Если вы заметили, то вы на форуме Suomi.RU, а не Suomi.ui. Так что давайте, - русифицируйтесь.

Мягкие Лапки
20-11-2005, 18:05
Блин, надоели уже. Если вы заметили, то вы на форуме Suomi.RU, а не Suomi.ui. Так что давайте, - русифицируйтесь.

Настоятельно рекомендую смотреть, в каком разделе открыта тема, дабы не садиться в лужу с таким плюхом, как это только что сделали Вы. :)

Kyiv4ever
20-11-2005, 18:20
Дешево продається помаранчева парасолька і купа іншого морально застарілого й знеціненого мотлоху.

не цінують росіяни твоєї безмежної любові, так що не переймайся :) краще просто подаруй комусь в Росії, може їм знадобиться :) як тобі така акція? між іншим, то ти теж мав модні помаранчеві речі в своїй шафі? і ні разочку не зізнався, оце так витримка!

З.І. привіт з Києву! мо зустрінемося у вівторок на майдані? :)

Мягкие Лапки
20-11-2005, 18:30
між іншим, то ти теж мав модні помаранчеві речі в своїй шафі? і ні разочку не зізнався, оце так витримка!

Агов, мене це теж дуже здивувало:) Така витримка заслуговує на неабияку повагу:)

А що, буде святкування рiчницi?

Kyiv4ever
20-11-2005, 18:38
Агов, мене це теж дуже здивувало:) Така витримка заслуговує на неабияку повагу:)
я завжди відчував, що це наша людина :)

А що, буде святкування рiчницi?
аякже, ось довелось собі відрядження з цього приводу видумати :) програми ще не знаю, але в цілому сценарій особливо з минулого року не мінявся - спочатку танці, потім виступи, а наприкінець знову танці, мабуть що с салютом :) подивимося, хех

Ashin
20-11-2005, 18:42
Ну счож, пропоную 30 срiбних монеток ;)

Мягкие Лапки
20-11-2005, 18:44

:super: :super:

*смiється*

Kyiv4ever
20-11-2005, 18:45
монетки з Алієвим? :) у вас там ще актуально?

~Bored~
20-11-2005, 18:58
Кто нибудь сможет мне перевести оригинальный текст автора?

Киевлянинъ
20-11-2005, 19:01
не цінують росіяни твоєї безмежної любові, так що не переймайся :) краще просто подаруй комусь в Росії, може їм знадобиться :) як тобі така акція? між іншим, то ти теж мав модні помаранчеві речі в своїй шафі? і ні разочку не зізнався, оце так витримка!

Так я цю парасольку саме в Росії і купив. Аж за 10 рублів. І що б мені на цьому самому місці провалитися, шоб мені вранці горілки не випити якщо я брешу! Не в ціні, в Росії оранжевенькоє. Піду продам Ашину. Йому, падлюке, нині потрібніше. :)

Вітаю, до слова, з Днем Свободи. Сподіваюся тебе не нудить
від цього словосполучення.

ЗЫ. Ну зааааздрю я тобі по чоооорному. І де ж ти собі таку чудєсненьку сінекуру надибав, шо мандруєш до Кієва коли захочеш?

IKO
20-11-2005, 19:03

та тобi це мабуть не потрiбно!

Киевлянинъ
20-11-2005, 19:03

Продано Ашыну.

Kyiv4ever
20-11-2005, 19:04
Дешево продаётся оранжевый зонтик и куча прочего морально устарелого и уцененного барахла.

прошу пана :)

Kyiv4ever
20-11-2005, 19:19
Вітаю, до слова, з Днем Свободи. Сподіваюся тебе не нудить
від цього словосполучення.

ЗЫ. Ну зааааздрю я тобі по чоооорному. І де ж ти собі таку чудєсненьку сінекуру надибав, шо мандруєш до Кієва коли захочеш?

дякую красно :) свободу як то кажуть вже не спинити, так що прийміть і мої вітаннячка :)

де, де, місця треба рибні знати :) єдине погане, що і працювати приходиться у таких відрядженнях, але вівторок у мене день вільний, тобто свободний - пий до несхочу :) так що кому якісь підробиці про святкування треба буде, я спробую припам"ятати :)

з.і. в Мандарин-ситі вже з іншого боку все повідкривали, там є непоганенький пивний ресторан із своїм пивом.

Krasatavisa
20-11-2005, 19:37
Менi такiй мотлох непотрiбен. Немiй хвасончик

Киевлянинъ
20-11-2005, 19:42
дякую красно :) свободу як то кажуть вже не спинити, так що прийміть і мої вітаннячка :)...........
з.і. в Мандарин-ситі вже з іншого боку все повідкривали, там є непоганенький пивний ресторан із своїм пивом.

Та яка там свобода! Завтра понеділок і про свою свободу я згадаю тільки в п'ятницю ввечері. От так усе життя і проходить. Боротьба за свободу з понеділка по п'ятницю, у п'ятницю і суботу - торжество свободи, у неділю її поступове вгасання. У тебе, принаймні , є ще вівторок. Та ще в Кієві . Та ще в Мандарин-Сіті. Эээх чи не піти повіситися?

ay)
20-11-2005, 19:42
Настоятельно рекомендую смотреть, в каком разделе открыта тема, дабы не садиться в лужу с таким плюхом, как это только что сделали Вы. :)

Пожалуйста - решайте ваши проблемы по украински.
Просто обьявления то можно и по русски писать. ИМХО

Ashin
20-11-2005, 19:50
монетки з Алієвим? :) у вас там ще актуально?
Ни, там Цезар зображеный

Kyiv4ever
20-11-2005, 19:51
Так яка там свобода! Завтра понеділок і про свою свободу я згадаю тільки в п'ятницю ввечері. От так усе життя і проходить. Боротьба за свободу з понеділка по п'ятницю, у п'ятницю і суботу - торжество свободи, у неділю її поступове вгасання. У тебе, принаймні , є ще вівторок. Та ще в Кієві . Та ще в Мандарин-Сіті. Эээх чи не піти повіситися?
вівторок у мене може й буде, але не було ані суботи, ні оце немає неділі, отож заздрити собі я б не поспішав :)
так що, дядьку, не вішайтесь :) то побіг я вечеряти в Якіторію, бо ніч в мене ще довга буде, привіт Чернігівському передам :)

Киевлянинъ
20-11-2005, 20:00
Краще передавай привіт Чернігівському нефільтрованому . Воно нас добре влітку в Києві рятувало. А вечеряти, по моєму, дуже добре в О'Панасе. Дуже смачно.

Киевлянинъ
21-11-2005, 12:24

Ашин, я нэ пойняв, дэ обицяны гроши? Чы ты, як нащадок хозарськых князив, успадкував йыхню шляхэтну звычку буты свому слову господарэм, тобто-"хочу даю, хочу назад бэру"?
До рэчи, пидозрило, шо в тэбэ, падлюка, як раз оти 30 срибных монеток звидкысь завалялося. Неначе продав чогось......чи когось???

PS. А амбрела в менэ ще е.

:)

Киевлянинъ
21-11-2005, 19:14
Певне, хытрожопый :) Ашин витратив свої 30 срібняків на всіляку розпусту, тому аукціон продовжується. До парасольки, у доважок, додаються надії на світле майбутнє, прогрес і "чисті руки", обіцяні рівно рік назад довірливому плебсові.

Киевлянинъ
21-11-2005, 19:43
А ось і парасолька....

Ashin
21-11-2005, 23:23
Ашин, я нэ пойняв, дэ обицяны гроши? Чы ты, як нащадок хозарськых князив, успадкував йыхню шляхэтну звычку буты свому слову господарэм, тобто-"хочу даю, хочу назад бэру"?
До рэчи, пидозрило, шо в тэбэ, падлюка, як раз оти 30 срибных монеток звидкысь завалялося. Неначе продав чогось......чи когось???

ПС. А амбрела в менэ ще е.

:)
Чоловиче, срибных монеток у мене бильш ниж достатньо. А тоби запропонував саме 30-тку :) Бо ты Юсченко-продавець ;)
Та гаразд, це був жарт. Я амбрелою не корыстуюсь, бо досчу си не бою, а оранджинджовый колир мени не довподобы.

Мягкие Лапки
21-11-2005, 23:43
А ось і парасолька....

Доречи, гарна парасолька... Може, мени йийи купыты?
*пишла думаты*

Kyiv4ever
23-11-2005, 11:25
ну що ж усім привітання з Майдану :) день Свободи минув вчора на ура, хоча й погода була досить кепська....

Ashin
23-11-2005, 12:25
ну що ж усім привітання з Майдану :) день Свободи минув вчора на ура, хоча й погода була досить кепська....
А Свобода також кепська чи таки помiрна?

Kyiv4ever
23-11-2005, 12:34
А Свобода також кепська чи таки помiрна?
:) таки помірна, бо якби ж повна свобода була, то пиво давали б безкоштовно, а якби кепська то б і зовсім не давали.

IKO
23-11-2005, 12:49

ех...як я тобi заздрю......

Киевлянинъ
23-11-2005, 12:59
А якщо погода у Киеве була кэпська, то моя парасолька, певно, згодылася б. Бо тут вона вже никому нэ потрибна. Мабуть тому, шо помаранчева. Не модно.

ех...як я тобi заздрю......
Вставай до чэргы, Мы тут уси заздрымо!

IKO
23-11-2005, 13:03
А якщо погода у Киеве була кэпська, то моя парасолька, певно, згодылася б. Бо тут вона вже никому нэ потрибна. Мабуть тому, шо помаранчева. Не модно.

Вставай до чэргы, Мы тут уси заздрымо!

так, чоловиче, хто останнiи?