PDA

View Full Version : Новi пашпорти?

_doctor
26-04-2004, 16:08
Чув, що з нового року до Фiнляндii та взагалi ЕС не можна буде в'iiхати, якщо в пашпортi фотографiя не на пластику надрукована. А такi пашпорти роблять тiльки у Киевi та треба довго чегати своеii черги.

Це правда?
Нiхто не чув чи можна пашпорта помiняти через укарiiнське посольтво в Фiнляндiii?

MixaM
26-04-2004, 16:10
Правда! :)

Kyiv4ever
27-04-2004, 20:58
_doctor
Нiхто не чув чи можна пашпорта помiняти через укарiiнське посольтво в Фiнляндiii?
без проблем, я вже разів шість міняв :) останнього разу в минулому році за тиждень зробили.

_doctor
28-04-2004, 12:36
_doctor

без проблем, я вже разів шість міняв :) останнього разу в минулому році за тиждень зробили.

Нiчого собi швидко!
А подробицями не подiлитесь?
Останнiй раз вам саме пашпорт з фотографiею на пластику зробили? Такий, з яким можна буде в'iiхати до ЕС пiсля Нового Року?

Ви взагалi-то в Хельсинках мешкаете?
Я десь чув, що можна iiм навiть поштою (registered mail) пашпорта вислати, а вони пришлють новий. Але це все лише чутки.

Diiina
28-04-2004, 13:04
может вы свой форум создадите...?

Impovsky
28-04-2004, 13:59
Kyiv4ever

По-мойму это разные истории: менять паспорта старого образца, или получать новый.
Мне кто то грил, что "новые" делают только в Киеве, со всеми вытекающими для нормальных обывателей последствиями.

Есть инфа про "новый паспорт"?

Kyiv4ever
30-04-2004, 13:01
Impovsky
По-мойму это разные истории: менять паспорта старого образца, или получать новый.

я просто перший раз почув про паспорта нового зразку, а тому й не зрозумів :) ось сьогодні знайшов таку інфу
http://www.liga.net/smi/show.html?id=107835

_doctor
А подробицями не подiлитесь?
Останнiй раз вам саме пашпорт з фотографiею на пластику зробили? Такий, з яким можна буде в'iiхати до ЕС пiсля Нового Року?
я навіть не знаю платик це чи ні - але фотографія покрита якоюсь плівкою. До цього в мене був такий самий паспорт, в усякому разі так мені здається :) жодних проблем з моїм паспортом ніде не виникало...
а про пересилки поштою - пропоную зателефонувати консулу і все самому розпитати, тел. (358-9) 22 89 00 38

Kyiv4ever
30-04-2004, 13:02
Diiina
может вы свой форум создадите...?
мы Вам чем-то мешаем?

_doctor
10-06-2004, 17:02
Первоначальное сообщение от Kyiv4ever

я навіть не знаю платик це чи ні - але фотографія покрита якоюсь плівкою. До цього в мене був такий самий паспорт, в усякому разі так мені здається :) жодних проблем з моїм паспортом ніде не виникало...
а про пересилки поштою - пропоную зателефонувати консулу і все самому розпитати
консул нічого про нові пашпорти не знає і не знає, коли буде знати :(

Сказав тільки, що скоріш за все міняти буде треба. Але точно він навіть цього не знає

Kyiv4ever
10-06-2004, 18:30
_doctor
Але точно він навіть цього не знає
наш консул багато чого не знає :)

_doctor
10-06-2004, 19:10
та отож :(

Impovsky
10-06-2004, 19:12
Nabirjajut v dip predstavitelstvo "synkov"- djatlov.

Kyiv4ever
10-06-2004, 19:26
Impovsky _doctor
до цього живiшi хлопцi були - Наливайченко, а потiм Пирiг - спочатку пили, опiсля закусивали, а зараз навiть призвiща не знаю - два роки тому и вiзи дiтям безкоштовнi були, и анкети державною мовою :)
треба буде послу поскаржитися...

_doctor
11-06-2004, 12:14
Якщо вiн вас слухає, кращє попрохайте, щоб iнформацiю хоч де не де можна було знайти, можна не в консула :)

А то що ж це таке, що "новинi" майже два роки, до змiни стандартiв пiв-року, а в посольствi досi не можуть пiдтвердити, що новi пашпорти дiйсно потрiбнi :(

lia
13-06-2004, 15:07
Чув що э новий закон про переiзд з Украiни до Фiнляндii для iнгермаланцiв. Чи правда, що э екзамен з фiнськоi мови, а також говорити з консулом фiнською мовою? Питання: де можна вчитися i здавати цi екзамени?

Kyiv4ever
14-06-2004, 15:12
"Паспортні нововведення"
Щодо закордонних паспортів старого зразка, то вони функціонуватимуть, допоки не спливе зазначений у них термін дії, запевняє Василь Логін.

http://postup.brama.com/dinamic/i_pub/usual.php?what=25575