View Full Version : 7.02.2008 - TequilaJazzz в Хельсинки
Tequilajazzz
7.02 2008 Helsinki
Dubrovnik
Eerikinkatu 11
showtime 22 (avoinna 21–02)
liput 6 €
http://www.andorra.fi/dubrovnik
+ DJ:t Flinda ja Flaksi
Mind Cyclon
29-01-2008, 16:28
Добый ден. А на сайтах Tequlajazz и http://www.andorra.fi/dubrovnikнет никакой информации о концерте в Хелсинки...
Зато на их майспейсе (http://www.myspace.com/tezzzjazzz) есть.
по крайней мере, дата.
насчёт клуба правда пока не уверен, так что эту информацию за что купил, за то и продаю ((:
ещё инфа via Vlada:
Pietarilainen Tequilajazzz Helsinkiin neljän vuoden tauon jälkeen Kotimaassaan Venäjällä kulttisuosiota nauttiva pietarilainen Tequilajazzz tekee Suomen-kiertueen muutaman vuoden tauon jälkeen. 90-luvun alussa syntynyt bändi on keikkaillut Suomessa vuodesta 2000 lähtien, jolloin se esiintyi Tusovka ry:n ensimmäisillä festivaaleilla Helsingin Nosturissa. Tämän jälkeen yhtye on nähty eri puolilla Suomea niin kiertueella kuin soittamassa yksittäisiä klubi- ja festivaalikeikkojakin. Helsingissä bändi vieraili viimeksi neljä vuotta sitten esiintyessään Tusovkaklubin avajaisissa helmikuussa 2004. Tequilajazzzin musiikki rakentuu toisiinsa nivoutuvista vivahteista, joita sitoo yhteen slaavilainen melankolia. Moderni progressiivinen rock, hevi, eeppinen pop ja monta muuta genreä sulautuvat kauniilla tavalla yhteen. Tulokselle on olemassa valmis lokero monen suomalaisen sydämessä. Sanoja ei tarvitse ymmärtää – ne voi elää. Pitkälti kaupallisen populaarimusiikin ehdoilla elävällä Venäjällä Tequilajazzz on ollut mielenkiintoinen ilmiö – se on osoittanut, että mainstreamin ulkopuolelta tulevalla marginaalisemmalla musiikillakin on mahdollista menestyä – bändi onkin luonut uuden kategorian klubi- ja stadionbändien välimaastoon. Tequilajazzzin lähes kaiken musiikin säveltää ja sanoittaa yhtyeen karismaattinen laulaja-basisti Jevgeni Fjodorov. Fjodorovin johdolla yhtye on myös tehnyt paljon musiikkia elokuviin ja televisioon. Yhtye on myös säestänyt vanhoja mykkäelokuvia, joista ainakin Sergei Eisensteinin Lakko (1924) ollaan nähty Tequilajazzzin säestämänä myös Suomessa useilla elokuvafestivaaleilla. Syyskuussa 2007 julkaisi kauan odotetun Berlin-singlen, jota seurannee pitkäsoitto kevään 2008 aikana. Edellisen täyspitkän albumin Vyshe Oseni yhtye julkaisi vuonna 2002. Yhtye on koko olemassaoloaikansa kiertänyt konsertoimassa Venäjän ja entisen Neuvostoliiton alueen lisäksi myös Yhdysvalloissa, Japanissa, Israelissa, Keski-Euroopassa ja Pohjoismaissa. Suomella on kuitenkin aina ollut erityinen asema yhtyeen kaikkien muusikoiden sydämessä, ja he käyvätkin usein Suomessa lomailemassa, kalastamassa ja tapaamassa ystäviään. Yhtyeen kokooonpano: Oleg Baranov – kitara Jevgeni Fjodorov – laulu ja basso Konstantin Fjodorov – kitara Aleksandr Voronov – rummut Andrei Aljakrinski – ääniteknikko Lisätietoja: Salla Pyykkönen salla.pyykkonen@gmail.com
Чо то так голова болит, меня случайно никто по голове вчера не пинал????
:morda:
Диза, если на следующий день после концерта плохо - значит на концерте было хорошо (%
Дааа уж... А как мне хорошо. Проспала всю школу нафик %)
Кстати, товарищи, хто браслет потерял?
ты бы уж уточнила, какой именно. или сфотала бы
и уточни, где нашла (%
ты бы уж уточнила, какой именно. или сфотала бы
и уточни, где нашла (%
Что-то это мне до боли напомнило ситуёвину с моей аццкой фенечкой :D
Нашла почти у сцены :) Одни сказали "сдай в бар", другие "повесь обьяву".
Фотка ниже. Надписи там никакой нет.
Что-то это мне до боли напомнило ситуёвину с моей аццкой фенечкой :D
Де жавю прямо :D
Ну дык тогда ты её тут в квартире забыл :) И тут тогда человек 15 было... А на Текилле, наверное, человек сто ;)
Чо то так голова болит, меня случайно никто по голове вчера не пинал????
Денис, хорошо что попа не болит! :lol:
диз ты говорят там "немного выпил" может потому и головушка болит ?:) а мож ты репетировал к субботе ?=))))
Фотки! Фотки! - кричали дети
Будут фотки? :)
Фоток вконтакте море.... :morda:
диз ты говорят там "немного выпил" может потому и головушка болит ?:) а мож ты репетировал к субботе ?=))))
Я вообще не пил, весь вечер просидел в уголке и никому не мешал...
:lol: Представить не могу :lol:
ааааа, пацталоооом!!!!!! :lol:
Li-Li_su
10-02-2008, 10:09
в контакте может и море, но только страницы у всех закрыты. как посмотреть???
CBETLJA4OK
10-02-2008, 11:29
Мне тоже на следующий было плохо, но спала я всё.таки в школе на парте :)
А мы... вы не поверите... засмотрелись мультик :) Поэтому пришли позже и билетов нам не досталось :( Собснна там было так много народу, что даже не знаю, было ли бы там хорошо... но что уж теперь
А мы... вы не поверите... засмотрелись мультик :) Поэтому пришли позже и билетов нам не досталось :( Собснна там было так много народу, что даже не знаю, было ли бы там хорошо... но что уж теперь
а мы вас ждали :) было бы хорошо :)
а мы вас ждали :) было бы хорошо :)
ну вот :( а Мы вас нет :) Потому, что не знали, кто там вообще будет... Знали бы- поторопились бы :)
Purple_Light
10-02-2008, 22:16
Могу выложить фотки с мероприятия. Если никто не будет против одним альбомом.
Li-Li_su
10-02-2008, 22:36
вакладывай. если кто-то сам себе не понравится, то можно всегда удались.ведь так?
http://www.russian.fi/gallery/thumbnails.php?album=803
пожалуйста, сюда можете заливать фотки с события, если интересует
Purple_Light
14-02-2008, 18:43
вакладывай. если кто-то сам себе не понравится, то можно всегда удались.ведь так?
ну тогда выложу
Purple_Light
14-02-2008, 19:42
не получается залить фотки, очень система мудренная. дайте инструкцию, как пользоваться этим?
[russian.fi, 2002-2014]