View Full Version : Запрошення на звітно-виборчі збори
Шановні друзі,
Повідомляю, що 23 січня 2009 року о 18:00, будуть проведені Загальні Звітно-Виборчі збори Українського Товариства в Фінляндії, за адрессою Vilhonkatu 4b 15, 3 поверх, приміщення Familia Club.
План зборів:
- Звіт за 2008 – 2009 роки. Деніс Перцев.
- Фінансовий звіт за 2008 рік. Оксана Фадел.
- Вибор голови та правління.
- Розробка програми на наступний рік.
- Прийняття до лав товариства нових членів.
- Інші питання.
Ми чекаємо на усіх без виключення членів товариства. Також чекаємо, на кандидатів у членство, чи тих у кого є ідеї стосовно розвитку товариства.
Велике питання до усіх Українців.
Що ви чекаєте від товариства?
Які заходи від товариства вам було би цікаво відвідувати?
Дуже чекаємо на ваші відповіді: Це для нас справді важливо.
З повагою, Деніс Перцев
Голова Товариства Українців у Фінляндії.
за будь яких питать прошу зветатися за адресою:
Tovarusto Ukrajnciv u Finljandij <ukrainian.community (at) gmail.com>
А що потрибно для вступу до товариства? Можна буде там на мисци оформити вси заяви, документи и щоб зразу ж це питання розглядалось?
Чи потрибно якийсь випробувний термин (хоча не розумию для чого)?
Можна не членам товариства бути присутним на голосуванни и зборах? Хоча б в мовчазному режими:).
В приглашении написано "Загальні", согласно общепринятым положениям на общие собрания допускаются и не члены организаций, но они не имеют права голоса и не могут участвовать в голосовании, прениях.
"Можна не членам товариства бути присутним на голосуванни и зборах? Хоча б в мовчазному режими."
А вот цiкаво, сколько членов зарегистрировано и сколько участвует обычно в собраниях или мероприятиях?
А що потрибно для вступу до товариства? Можна буде там на мисци оформити вси заяви, документи и щоб зразу ж це питання розглядалось?
Чи потрибно якийсь випробувний термин (хоча не розумию для чого)?
Можна не членам товариства бути присутним на голосуванни и зборах? Хоча б в мовчазному режими:).
Для вступу в товариство треба написати заяву на моє ім"я, або на правління.
Також вам мають дати рекомендації на вступ 2 члени від товариства( згідно статуту).
На загальних зборах я думаю знайдуться дві людини які дадуть вам підписи.
Далі згідно зі статутом ви маєте сплатити членські внески в розмірі 10 евро( або переказом або готівкою).
В приглашении написано "Загальні", согласно общепринятым положениям на общие собрания допускаются и не члены организаций, но они не имеют права голоса и не могут участвовать в голосовании, прениях.
"Можна не членам товариства бути присутним на голосуванни и зборах? Хоча б в мовчазному режими."
А вот цiкаво, сколько членов зарегистрировано и сколько участвует обычно в собраниях или мероприятиях?
Бути присутнім можно.
В товаристві на цей час близько 50 членів.
100-120 людей є активними до товариства.
в зборах та мероприємствах приймає від 20 до 60 людей в середньому.
Для вступу в товариство треба написати заяву на моє ім"я, або на правління.
Також вам мають дати рекомендації на вступ 2 члени від товариства( згідно статуту).
На загальних зборах я думаю знайдуться дві людини які дадуть вам підписи.
Далі згідно зі статутом ви маєте сплатити членські внески в розмірі 10 евро( або переказом або готівкою).
Дякую. Прииду. Ще одне питання. А скильки по часу займе це мироприемство? Потрибно заказувати готель чи до години 9 управимось? А то чогось не дуже хочеться вночи ихати до Тампере.
persik.yes
12-01-2009, 20:29
Ооо!!! Тепер я встигла своєчасно перехопити повідомлення про міроприємство!!! Я так зрозуміла, адреса у Тампере, там збори, так?
Хочу вступити, але хто дасть ті 2 рекомендаціі? І не знайшла відповіді на запитання попередника, скільки часу займуть збори? А святкувати будемо? Ну, що зібралися:)
Ооо!!! Тепер я встигла своєчасно перехопити повідомлення про міроприємство!!! Я так зрозуміла, адреса у Тампере, там збори, так?
Хочу вступити, але хто дасть ті 2 рекомендаціі? І не знайшла відповіді на запитання попередника, скільки часу займуть збори? А святкувати будемо? Ну, що зібралися:)
Ни. Збори в Хельсинки. Наскильки я зрозумию то там повинни дати рекомендации. Правда мени не знаю. Я там провинився, але поихати планую. Е идея, не скажу чи хороша чи ни, можливо трохи глобальна. Але там все таки немало бажаючих политикою займатися. Ось и буде реальна справа якщо одобрям. :)
А от питання про термин зборив то немае поки видповиди.
Збори як написано в першому повідомленні відбудуться в Хельсінкі.
Місто проведення знаходиться біля самого залізничного воказалу.
нажаль в Тампере машиною їхати ніхто не буде, але даю вам обіцянку що до 9 ми точно закінчемо.
Збори як написано в першому повідомленні відбудуться в Хельсінкі.
Місто проведення знаходиться біля самого залізничного воказалу.
нажаль в Тампере машиною їхати ніхто не буде, але даю вам обіцянку що до 9 ми точно закінчемо.
Ну хто його знае. Якщо буде хороше сало и горилочка то можна и не закинчити. :)
Правда тут на форуми кажуть, що чоловикам пити вредно. :) Хоча я сам не пьющий.
Тим паче Персик явно хоче святкувати минули свята. И якщо врахувати, що потим два дни вихидних то можна и погуляти.
А взагали збори плануються тильфи официйна частина?
persik.yes
13-01-2009, 22:28
Ох, ну то Хельсинки так Хельсинки.
Так, Персик дуже хоче щось відсвяткувати. Але ж це продумати треба :)
Ну то що, хлопці, яка культурна програма? Чи всі дуже серйозні й нудні на тих зборах?? :)
Ох, ну то Хельсинки так Хельсинки.
Так, Персик дуже хоче щось відсвяткувати. Але ж це продумати треба :)
Ну то що, хлопці, яка культурна програма? Чи всі дуже серйозні й нудні на тих зборах?? :)
Звітно-виборчі на то і звітно-виборчи аби бути сугубо офіціними. На них часу ледь вистачає на обговорювання, та будівництво плану на майбутьнє.
[russian.fi, 2002-2014]