View Full Version : Eestikeelne vestlus
Mõte on arutada ja arutleda eesti keeles. Kui huvi on, siis suhtleme. Kõik teemad on teretulnud vastavalt foorumi reeglitele.
Mõte on arutada ja arutleda eesti keeles. Kui huvi on, siis suhtleme. Kõik teemad on teretulnud vastavalt foorumi reeglitele.
Hea mõte on, toetan!
Kes millega tegeleb? Soomes ja mujal maailmas.
Kes millega tegeleb? Soomes ja mujal maailmas.
Noh, ikka tööd.
Arvan, et tuleb teha sama eraldi teema, mis on ukrainlastel või kes soome keeles suhtleb.
Õigus,
Mõte oligi teha sarnane teema, nagu ukrainlastel või valgevenelastes. Teema oleks mitte ainult eestlastele, vaid kõigile kes oskab eesti keelt või tahab suhelda. Kes on Soomes või Soomega seotud.
PS Ilmselt me kõik teeme Soomes tööd või õpime!
Mis kandi inimesed me oleme?
Mina olen Viljandist, mulgi poiss
Просьба модераторам, перенести тему на главную страницу тем (жизнь в Финляндии).
Новая площадка для эстоноязычных.
Спасибо.
Õigus,
Mõte oligi teha sarnane teema, nagu ukrainlastel või valgevenelastes. Teema oleks mitte ainult eestlastele, vaid kõigile kes oskab eesti keelt või tahab suhelda. Kes on Soomes või Soomega seotud.
PS Ilmselt me kõik teeme Soomes tööd või õpime!
Mis kandi inimesed me oleme?
Mina olen Viljandist, mulgi poiss
Miks ainult tööd ja oppida? Mina näideks kasvatan last.
Meie oleme Soomes 4 aastat,mees käib tööl,mina opin, lapsed käivad koolis ja väike pesamuna läheb augustis lasteaeda.Huvitav oleks teada,kui palju teist tahaksid minna eestisse tagasi?Mitte praegu,aga yldse?
Meie oleme Soomes 4 aastat,mees käib tööl,mina opin, lapsed käivad koolis ja väike pesamuna läheb augustis lasteaeda.Huvitav oleks teada,kui palju teist tahaksid minna eestisse tagasi?Mitte praegu,aga yldse?
Võib olla tahaksin küll, aga vist ei lähe... Juured kaovad, ja siin, uued kasvavad, sügavad ja tugevad... Lastele näiteks, siin on Kodumaa...
Suvel tahan minna perega mõneks päevaks reisida, näidata oma lastele ja naisele Eestimaad... Kui ünnestub, käia Paides, Tartus, Tõrval, Viljandis.., Pühajärve rannikul...
Ise olen Järvamaalt.., aga rohkem siiski elasin Tallinnas... ;)
Päris elama vist ei ole hetkel võimalus ja endal on siin palju tegemist ja toimetamist. Kord kuus käin Eestis raudselt, ema, sõbrad ja sugulased, kõik Tallinnas. Õnneks ei ole kaugel ja suhteliselt odav. Naist ja lapsi ei ole
Päris elama vist ei ole hetkel võimalus ja endal on siin palju tegemist ja toimetamist. Kord kuus käin Eestis raudselt, ema, sõbrad ja sugulased, kõik Tallinnas. Õnneks ei ole kaugel ja suhteliselt odav. Naist ja lapsi ei ole
Kuule, naist sulle leiame siit foorumist! Sobivad tšikid siin kindlasti on olemas. ;)
Mulle helistati mingi Eesti uuringukeskusest ja küsiti, mida valitsus saaks teha et mina tagasi tuleksin. Mina vastasin, et mitte midagi, kuna kolisin abielu ja töökoha päräst.
Mida Teie vastaksite? Kas Teile ka helistati?
Foreigner
04-06-2009, 19:05
Mulle helistati mingi Eesti uuringukeskusest ja küsiti, mida valitsus saaks teha et mina tagasi tuleksin. Mina vastasin, et mitte midagi, kuna kolisin abielu ja töökoha päräst.
Mida Teie vastaksite? Kas Teile ka helistati?
Зарплату среднюю хотя бы kolmkümmend tuhat krooni kuus kätte. :)
А вообще нет, мне не звонили, да и не знаю что бы я им сказал. У меня нестандартная ситуацию...Я хоть и эстонец, но ни знания языка, ни образования. Кому я такой в Эстонии нужен!? А здесь вот я востребован. :)
Meie tahame kindlasti 4-5 aasta pärast minna tagasi koju-Eestisse.Kui meile keegi helistaks ja kysiks,mida valitsus peab tegema,siis meie vastaksime,et kui seal oleks oma elamine (umbes nagu siin vuokra ,linna poolt),siis me tuleksime kohe.Kahju,et eestis ei ole tööd praegu,aga loodame parimat!!
Minul oli hea töökoht Eestis, ametiauto, oma maja. Aga abikaasat leida seal mina ei saanud. Kõik minu sõbrannad, kes oskavad inglise keelt, abielusid välismaalastega.
Ei taha eesti mehed abielluda!
Tallinnas on munitsipaalkorterid, aga nende taotlemine on nii keeruline, et tapa ära.
Eesti mehed on alati valmis abielluma toredate neidudega )))
[russian.fi, 2002-2014]