PDA

View Full Version : Ry: подпись годовой отчетности

Зайчик
26-10-2009, 13:30
Кто должен подписывать годовую финансовую отчетность Ry?
Подскажите пожалуйста!)

rewrew
26-10-2009, 13:49
Подскажите пожалуйста!)

tilintarkastaja - в фирмах с оборотом более 100000 евро

в других случаях toimitusjohtaja

вообще инфо надо искать на www.vero.fi

Зайчик
27-10-2009, 14:51
www.vero.fi там много чего написано.
Где конкретно можно увидеть эту инфу?

Зайчик
29-10-2009, 13:27
при этом должен быть сертификат профессионального аудитора или это может быть просто специалист занимающийся бухгалтерией?

susan
29-10-2009, 16:51
при этом должен быть сертификат профессионального аудитора или это может быть просто специалист занимающийся бухгалтерией?

Tilintarkastajien pätevyystasoa osoittavat lyhenteet KHT ja HTM. Tunnuksien käyttäjät ovat suorittaneet Keskuskauppakamarin tilintarkastuslautakunnan järjestämän tilintarkastajan ammattitutkinnon. KHT tarkoittaa Keskuskauppakamarin hyväksymää tilintarkastajaa ja HTM kauppakamarin hyväksymää tilintarkastajaa ("hyväksytty tilimies"). KHT-tutkinnon tehtävät liittyvät teoreettisen tiedon soveltamisvalmiuksiin vaativissa tilintarkastustehtävissä. HTM-tutkinnon tehtävät liittyvät teoreettisen tiedon soveltamisvalmiuksiin ammattimaisissa tilintarkastustehtävissä.

Tilintarkastajana voi toimia myös hyväksytty tilintarkastusyhteisö. Tällaisen yhteisön, joka voi olla kommandiitti- tai osakeyhtiö, osakkaiden, hallinnon jäsenten sekä toimitus- ja varatoimitusjohtajan tulee olla hyväksyttyjä tilintarkastajia

rewrew
29-10-2009, 19:39
Подскажите пожалуйста!)

да, просмотрел, RY, в общественных организациях могут подписать все члены правления вместе, этого достаточно если "тилинтаркастая" нет.