PDA

View Full Version : työtodistus, помогите с заданием.

PunkGuy
22-05-2014, 20:44
Доброго времени суток!
Есть у меня задание написать тюотодистус для работника бара, но идеально правильно сформулировать навыки языка не позволяют (все таки вроде серьезный документ). К сожалению, у меня отвратительный интернет и погуглить хорошо не получается, тот же тюотодистус фи не открывает, а сдавать уже завтра послеполудня. Что вообще должно быть в документе кроме данных о работнике как имя, хтуннус, период работы? Нужно ли писать ютуннус организации?
Есть какие-то примеры? Может у кого-то подобный документик имеется?
Помогите пожалуйста.

Juzu
22-05-2014, 21:42
TYÖTODISTUS
Nimi
Hetu
on ollut palveluksessamme seuraavissa tehtävissä:
Työsuhde alkanut:
Työsuhde on päättynyt:

(TÄYTETÄÄN VAIN TYÖNTEKIJÄN PYYNNÖSTÄ)
Työsuhteen päättymisen syy:

ARVIOINTI : kiitettävä, hyvä, tyydyttävä, välttävä, heikko

Työtaito:
Käytös:

Yrityksen nimi:
Osoite:
Puhelin nro:
Paikka ja päiväys:
Allekirjoitus:

Allekirjoituksen selvennys:

Juzu
22-05-2014, 21:53
(malli, muokattavaksi tilannekohtaisesti, annettava henkilökohtaisesti)

TYÖTODISTUS

Malliyritys Oy
osoite

Työntekijän yksilöintitiedot
Matti Meikäläinen

Matti Meikäläinen on ollut työsuhteessa Malliyritys Oy:öön 1.1.1999 – xx.x.200x. Hänen pääasiallinen työtehtävänsä on ollut koneistajan työ tuotannossa.

(työsuhteen päättymisen syy ja/tai arvio työtaidosta ja käytöksestä laitetaan todistukseen ainoastaan työntekijän pyynnöstä)

Työsuhteen päättymisen syy on

Arvio: Työtaito

Käytös

Helsingissä xx.xx.200x

Yhtiön edustajan allekirjoitus

PunkGuy
23-05-2014, 00:24
Спасибо большое! Огромнейшее!
А как упомянуть, что работник скажем получил опыт в течение какого-то времени по анискелу алкоголя (под присмотром). Там же вроде какой-то срок должен быть.

Juzu
23-05-2014, 04:40
Ravintolakoulun suoritettuihin opintoihin on sisältynyt anniskelua koskevat säännökset ja määräykset ja saliharjoittelua tehty anniskelupaikassa tarjoilijana . . . kuukautta. Вместо точек вставить кол. месяцев, не менее 1.

получил опыт в течение какого-то времени по анискелу алкоголя (под присмотром). =saliharjoittelua tehty anniskelupaikassa tarjoilijana . . . kuukautta

PunkGuy
30-05-2014, 16:30
Спасибо большое! Очень признателен!