Вернуться   Финляндия по-русски » Жизнь в Финляндии » Suomenkielinen keskustelupalsta
Логин
Пароль

Ответ
 
Опции темы Поиск в этой теме Оценить тему Опции просмотра
Old 07-06-2012, 04:51   #1
~aurinko~
Пользователь
 
Аватар для ~aurinko~
 
Сообщений: 39,779
Проживание:
Регистрация: 23-07-2006
Status: Offline
Smile Erikoiset kesätapahtumat

Eukonkannon MM-kisat

Eukonkantoa on järjestetty jo vuodesta 1992. Tänä vuonna eukonkannon 17. MM-kisatapahtuma järjestetään Sonkajärvellä 6.-7.7.2012

Pessimistisyyden päivä

– Pessimismipäivät saattavat huipentua Pessimismi-iltaan perjantaina 6.7.2012, mikäli sitä kukaan jaksaa järjestää, kertoo Puolangan pessimistit kotisivuillaan.

Suopotkupallon MM-kisat

Vuorisuolla, Hyrynsalmella, kilpaillaan kesällä jälleen Suopotkupallon MM-titteleistä. Ajankohta on 13.-14.7. Kruununsa seuraajilleen luovuttavat myös suoprinssi ja suoprinsessa.

Chilinsyönnin MM-kilpailut

Tampereella kisataan vuosittain chilinsyönnissä. Chilitapahtuma järjestetään perjantaina 24.8.2012.

Suolentopallon MM-kisat

Suolentis sai alkunsa vuonna 2002, kun idean isä Risto Tarkiainen Pieksämäeltä sai inspiraation vierailtuaan suopotkupallon MM-kisoissa Hyrynsalmella. Tänä vuonna tapahtumaa vietetään Haukivuorella 28.-29.7.2012.

Ilmakitaransoiton MM-kisat

Ilmakitarat soivat 22.-24. elokuuta 2012 Oulussa. MM-finaali nähdään Rotuaarin aukiolla perjantaina 24. elokuuta, jolloin lavalle nousee maailman ilmakitaraparhaimmisto.

Kännykänheiton MM-kisat

Kännykänheiton MM-kisat järjestetään lauantaina 18.8.2012 Kirkkopuistossa, Savonlinnassa. Kategorioita on miehille, naisille ja junioreille, sekä leikkimielinen freestyle kaikille ikäryhmille. Maailmanennätys on vuodelta 2005, jolloin Mikko Lampi heitti 94,97 metriä.

Swing-konsertti saunassa

Turussa, Herrankukkarossa järjestetään 4.8.2012 ja 11.8.2012 vain naisille tarkoitettu Smoke & Swing -tapahtuma. Tilaisuudessa Ted Curson soittaa savusaunassa naisille. Smoke & Swing - Only for Ladies -tapahtuma on saanut alkunsa vuonna 2004, kun kaksi yllytyshullua löi vetoa. Vedonlyöjinä olivat Pentti-Oskari Kangas Herrankukkarosta ja trumpetisti Ted Curson. Ted lupasi soittaa swing-konsertin saunassa, mikäli yleisönä olisi vähintään sata naista. Niinpä kesällä 2004 saunan lauteille asteli sata naista, ja Tedin oli soitettava konsertti savusaunassa.

Nakukymppi

Nakukymppi 2012 järjestetään perjantaina 15.6. Padasjoella.

Varusteiksi sallitaan päähine, sukat ja jalkineet sekä naisille toppi tai vastaava. Suorituksen voi tehdä juoksemalla, kävelemällä tai sauvomalla. Matka on noin 10 kilometriä, mutta suoritus katsotaan hyväksytyksi, kun kilpailija lähtee liikkeelle maalivaatteen alta oikeissa varusteissa. Juoksun ajan paikan päällä osanottajia ja yleisöä viihdyttää muun muassa karaoke.

Kaarnavenekilpailu

Kaarnavenekilpailu järjestetään Mäntyharjulla Linkkumyllyllä 4.8.2012. Puutarhan läpi virtaavassa koskessa järjestettävässä kaarnavenekilpailussa veistetään veneet ja lähetetään matkaan. Kaunein ja nopein vene palkitaan.

Lypsyjakkaran heiton SM-kisat

Varkaudessa, Kangaslammin liikuntatalon läheisyydessä kisaillaan vuosittain lypsyjakkaran heiton mestaruudesta. Kilpailusarjat määrittyvät iän mukaan. Kisat järjestetään Kangaslampi-päivän yhteydessä 7.7.2012.


Suomessa on kisailtu myös hyttysentapossa ja käpylehmien kokoamisessa, ja kuuluupa hullujen suomalaisten kesätapahtumiin myös Kortesjärven Valehtelun SM-kisat, jotka järjestettiin keväällä, 31.3.2012.

http://www.mtv3.fi/matkailu/kotimaa...mmat-kesajuhlat
 
0
 
0
    Ответить с цитированием
Ответ


Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра Оценка этой теме
Оценка этой теме:

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете прикреплять файлы
Вы не можете редактировать сообщения

vB коды Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.



» Объявления на Doska.fi

» Галерея Финляндии

» Реклама на Doska.fi

» Реклама на Russian.fi


Часовой пояс GMT +3, время: 11:53.

Russian.fi - Финляндия по-русски © Suomitech Oy, 2002-2024 При использовании материалов с сайта указание ссылки на russian.fi обязательно