![]() |
Цитата:
Народ таки рацію має :) наступного разу я за Вами з бару додому поплентаюсь, щоб побачити де Ви ті калюжи на морозі знаходите :) А баба була тільки одна і та за шинквасом, але ж весела та жвава аж на три :) отакої... |
Цитата:
Хіба ви не знаєте, що народ із рацією - це мыліцыонєры і треба від них швидко бігти, бо якщо вони вас "весёленького" споймають, то тут не довго і самому калюжу зробити....:D |
Цитата:
оце Ви, куме, й проговорилися :) а я все думку гадав :) та не хвилюйтесь, в Ваші роки це вже майже нормально :) |
Цитата:
А чи ви знов у Еревани, куме? Чи може у якесь экзотичнише мисце видрядили? :D P.S. Щось у Вас завжды скрыня персональных повидомлень переповнена. |
Здравствуйте. Примите меня в свою компанию? Я из Севастополя. Родители родом из Винницкой обл. Много родственников в Киеве. Вот так
|
Цитата:
А из Винницкой области,ето откуда? Мои родители со Жмеринки:) |
Цитата:
Привет,а я сам из России,легко переехат в Суоми из Украины |
Цитата:
Из Погребищ. Знаете такое? |
Цитата:
ой как здорово! :) я знаю! знаю, знаю! :gi: я вот из Винницы! :hej: |
Цитата:
екзотичнішого не знайти у всьому світі :) - місто-герой Київ :) весь минулий тиждень пиво пив, з"їздив додому відпочити і оце сьогодні повернувся знову продовжувати свой забави :) так що, куме, за Вас також можу випити :) скажіть тільки якого та скільки :) З.І. скриню почистив, якось навіть не помітив вчасно, вибачаюсь перед всіма, хто писав - надсилайте ісчо :) |
Цитата:
Тогда привет землячка. Я тоже с Винницы. Как это приятно. В каком районе Винницы? А ты когда юыла или будешь последний раз там? |
Цитата:
привіт! :) На вишеньці :) а ти з якого? канікули у мене були в кінці лютого, правда лише тиждень :( але я була у Вінниці :) |
Цитата:
Дякую щиро! До моеи веснянои депрессии та авитоминозу додалы ще страшенну ностальгию за Киевом. :sad: Дочекатысь бы видпусткы. :cry: |
Цитата:
добре що нагадали, куме, бо я й забув розказати шо якраз після Києва в мене починається відпустка :) Привезти вам помаранчів на Ваш авітоміноз? :) |
ой винница, винница- у меня подружка оттуда- тока мы тут почти по 25 лет- так что точно знакомых нет. а вы свою компанию сочуйствующих Киеву принимаете? у меня родня в Киеве и в Днепре
|
Цитата:
конечно! всех приминаем :) |
Цитата:
щось Ви, куме, знову зникли, а я ж хвилююсь за Ваше здоров"ячко. Чи достатньо там вітамінів у Вашому борщі? може Вам риб"ячого жиру попити? :) З.І. ми тут вчора в одній кнайпі на нефільтроване медове пиво з Тернополю натрапили, геть незле, то дуже я бідкувався що не мав можливостей Вас їм пригостити :( |
|
ну уговорили... тоже Киев, Печерск, Январского восстания
|
Я тоже из Киева!... Всё ещё в Киеве!... :respect:
|
Цитата:
і я оце зараз в Києві :) тільки щось погода почала змінюватися не в кращий бік... з чого б це? |
Цитата:
Це тому, що гарні хлопці знаходяться в Хельсінкі... :xbye2: |
Цитата:
тю, а я тобі чим не гарний :) |
Цитата:
По аватару бачу, що ти гарний хлопець! :respect: Заходь у гості поки в Київі! |
ул.Артема !
Рядом с "Квiти Украiни" |
Цитата:
Это ты кому так ругаешься? Чи по-нашому, на кого лаєшся? :morda: |
Цитата:
Додік хоча б приблизну адресу дав, а ти? :) |
Цитата:
Як, ще у Киеви ??? И як надовго тебе "с милого севера в сторону южную" заслали? Хоча, судячи по тутешний спэци, пивдень та пивнич поминялися мистамы. П.С. Цушко,- не твоя работа? :D |
Цитата:
Смотри ПС... :xok: |
Цитата:
Ні, куме, Цушко то не моє. Ви ж знаєте проФФесіонали слідів та галасу не залишають :) Я хотів було додому через Росію лісами, а вони бач всі кордони позачиняли, українців розвертають не дивлячись на реґалії :) доведеться знов німчурою об"їзжати. Таке життя - в п"ятницю додому, а в понеділок знову назад Батьківщину боронити :) Маєте якісь плани на суботу? |
Ремонт
Привет Киевляне! Вопрос к вам. Решил хорошенько отремонтировать свою киевскую квартиру. Есть ли у кого опыт в проведении подобного мероприятия? С чего начать, к кому обратиться? Благодарю заранее за быстрые и деловые ответы :)
|
Обычно ето делают строительные бригады, которые самостоятельно работают.
Моwете обратиться к моей сесте например. Быстро и не очень дорого. |
Цитата:
можемо швидко та безкоштовно довести вашу квартиру в Києві до такого стану, що будь-який ремонт здаватиметься Вам, куме, найкращим :) З.І. таки повернулись з відпустки? оце таке ж саме горе і в нас сьогодні... |
Цитата:
Здається, куме, хтось обіцяв, як буде в Києві, зайти в гості? (Хоча, мабуть, це я вигадала? Чи наснилось? Чи з глузду з'їхала?) :agadou02: |
Цитата:
У нас в общаге сейчас работает украинская ремонтная бригада. Я им предложу это дело и дам твой номер телефона, если хочешь :) Только ответь скорей, а то они скоро ( примерно через неделю) на Украину возвращаются! А что значит "хорошенько отремонтировать" квартиру?? Обое поменять? полы? окна? |
Цитата:
таки пообіцяв, але в Київ у відпустку так і не поїхав :) |
Цитата:
Бонжорно Куме! З поверненням! Та ми давненько повернулысь вже. Вже навить забули що у видпусцi були. Зараз морально готуюсь до поiздки у Киев, бо для материальнои пiдготовки вже ничого не залишилось :D |
Цитата:
О! Так може я з кумом кума побачусь? |
Цитата:
а як же, він як раз шукає добровольців допомогти йому з ремонтом. У вас яка кваліхвікація? :) |
Цитата:
ой та не прибідняйтесь ви, куме :) чи ті нові золоті унітази до вашої київської хатинки вже проплачені? тоді Alesia допоможе вам їх десь притулити, або хоч майстрів знайде. чао Вам та Вашій половинці :) |
Всім полум`яний привіт !!!
Приємно, що і на далекій півночі живуть земляки. Поки що живемо з жінкою у Києві. По роботі майже кожного місяця буваю у Хельсінкі. До 2005 р. ніколи у Фінляндії не був, але у той самий час об`їздив пів-світу. У Фінляндії дуже подобається. По-перше клімат (і зимою і літом), природа, спокійна атмосфера, майже повна відсутність товаріщєй із далькой афріки і бліжнєго востока :-))). Одним словом дуже б хотілося якось зачепитись. Може хтось щось порадить, яким чином можна було б якось переїхати у Фінляндію. Кажуть, що можна відкрити якусь власну фірму або навіть купити вже готову. Варіант з одруженням та далекими фінськими родичами виглядає досить сумнівним. Фінською, на жаль, не володію, а от англійською, російською та українською - досконало. Зазадалегідь вдячний, З повагою. |
Цитата:
Хто зьив сало? |
Леня Космос - один очень знаменитый Киевлянин. И после этого, они борются за звание культурной столицы Украины. ;)
|
Цитата:
Всё в мире относительно, но, борьбу никто не отменял! Процес - не значит результат. А что будет дальше посмотрим. :p |
Еще я из Киева!!! Действительно, приятно, что здесь так много "земляков" :)) Кстати, я здесь впервые. Принимаете новеньких? :))
|
Приветик, я не из Киева. Но из Yкраини. Новенких дyмау конечно принимаут. Я сама на eтом форyме тол'ко недавно!
|
Natalichka
а откуда из Украины! :uh: и новеньким всегда рады! :hej: |
Цитата:
Спасибки! Я из Донецкой области, город Краматорск! А вы откуда? |
Цитата:
А я из Винницы! :uh: |
Цитата:
Здорово! Домой ездишь? |
Цитата:
ага! стабильно 2 раза в год! :) кстати недельки 3 назад только вернулась! :) а ты? :D |
А я из Запорожья , жила там до 1990 года.В мае была там в гостях.
|
Цитата:
А я тозе стараусь 2 раза в год. Была 3 месяца назад. Скучау по родным, у меня они все там. А у тебя? Запорозью привет, рады видеть! :thumbup: |
Ребятки, летит кто-нибудь в Киев?, ну очень надо передать ребенку (ребенку 19 лет) документы кое-какие. Пожалуйста, отзовитесь.
|
Я хоть и не из Киева (из Питера), но в Киеве был, очень красивый город! И самое главное, там нет ни Путина, ни партии Единая Россия. Неделю назад был в Питере, везде висят плакаты - План Путина, победа России. Тошнит! И самое главное, на Украине действительно люди хотят поменять (и имеют какую-никакую возможность) что-то в своей стране.
|
Privetik ! ja s Ukraini g.Uman! :) komy che nado peredat ja cherez nedelku de to edy damoi na mesjac magu cheto peredat ! ))))))
|
А тут хто небудь, хто в Тампере живе? Я родом в Вінниці. А от в Тампере тільки переїхала з Турку, так що було б непогано познайомитись. :)
|
Цитата:
Киев. Возле Владимирского собора вырос :) |
А я возле Лавры :))
|
Цитата:
Зато там есть Ющенко,Юля и партия регионы-поверьте,приятного мало......... |
| Часовой пояс GMT +3, время: 11:58. |