![]() |
Всем приветик!!!!!!Я с Луганской области!
|
Цитата:
...я с Оболони.киев.2 месяца назад в суоми вернулась с киева. |
Цитата:
А я тоwе Оболонка, очень приятно познакомиться. Я возле кинотеатра "Братислава" wила! |
Цитата:
Знаем такое место.Случайно не напротив через дорогу в многоэтажке?Так по Украине скучаю,ужас,Думаю детей на ноги поставлю и вернусь туда. |
Київ
Я бачу, тут стольний град Київ збирається)))
І я з Києва. Жила на Печерську, вчилась в 89 школі. Потім в Медунівері. |
Цитата:
<<<<в каком универе училась?не в Богомольце случайно?работаешь ли врачем в Суоми?Оч.интересно,ответь пожалуйста.у меня сын на стом.факе учиться,есть ли возможность в финл.потом работать,а то не представляю как. |
Цитата:
Hei! Zaraz nemae ukrainomovnoi klaviatury, tak so sorry))) Tak, v Bogomolca. Zaraz zajmajusja pidtverdgennjam dyplomu. Jaki same pytannja u tebe e? Napyshy meni osobyste povidomlennja, ja tobi vidpovim.- Ale skagu tak- vse realno. Bulo b bagannja u starannoi ljudyny))) |
Цитата:
Dore4i, ja teg stomatolog, tak so pryvit majbutnjomu kolezi!! |
[QUOTE=persik.yes]Dore4i, ja teg stomatolog, tak so pryvit majbutnjomu kolezi!!.
\\\\я тебе л личку напишу. |
Цитата:
Привит. Оце то да. Добре що зайшов. А де в Винници живеш? Я родився в Калинивци. Але зараз кварти ра в Винници. Там живе дружина з донькою, на Свердлова. Знайомитися можна, з радистю. Але вже писля Нового року. Так що з наступаючим Риздвом и Новим роком. |
Здравствуйте. В Финляндии лучше , чем в Киеве?
|
Цитата:
Все зависит от Ваших ожиданий |
и я из Киева, и люблю,и не люблю его.
|
Всім доброго дня!!!:)
Я також приїхала з міста Києва. В Тампере тут лише кілька місяців. Дуже сумую за Україною, де всі мої родичі та друзі. Але таке життя. Вирішили жити саме тут. Дуже приємно, що тут також проживають люди з України. Всім бажаю успіхів в цій тихій і спрокійній країні. |
+2 человека из Киева... Сейчас живем в Вантаа ))
|
Цитата:
;) да, подтверждаю слова Chiko, мы из Киева :) |
И я из Киева. Харьковский)))
|
Цитата:
С Харьковского района? :)) Привет двойной земляк :)) Я почти всю жизнь на Харьковском шоссе прожила :)) |
А я совсем возле метро Харьковская. Приятно))))
|
Цитата:
Приятно познакомиться :))) Я отправила тебе сообщение в ЛС :) |
Цитата:
если хотите переехать то надо учить финский в первую очередь.английский лишь + к финскому.как работать например в магазине не зная финского.далеко не все фины владеют английским.особенно старшее поколение.и финский должен быть свободный разговорный если хотите что бы взяли в магазин. большинство на уборке работает без языка и то те у кого были знакомые и замолвлили словечко. |
Я теж з Кєва....саме зараз в Києві ))))) і виїхати на пмж не так вже просто......(((
З дитинства жила на Троєщині, потім Лісова, потім Оболонь....і зараз намагаємося переїхати в Гельсінки...))))) Зараз в Києві дууууже холодно....позавчора падав перший сніг:)))))) |
Привiт, всiм! Я теж з Украiни. Киев.
|
Цитата:
И я так же. На расстоянии легше любит. А жит трудно |
prevet vsim.htoiz Cherkass dait vidpovid.
|
ПС2: Як пышеться "Пока" "ридною мовою"?[/QUOTE]
:) доки, поки - пока |
Цитата:
:) доки, поки - пока[/QUOTE] До побачення. |
Я тоже из Киева. Да... я смотрю здесь много из Украины. :)
|
Цитата:
До побачення.[/QUOTE] Українською це буде " Бувай" |
Киевляне и все украинцы, заходим по этой ссылке :
http://www.russian.fi/forum/showthread.php?t=69240 |
привіт усім! а я із Житомира, і свого часу мешкав у Києві близько 3х років.
|
Агов, вінничани! Вам Вінниця передає привіт. Сиджу зараз в офісі, по Хмельницькому шосе, спека неможлива! :)
|
| Часовой пояс GMT +3, время: 10:28. |