![]() |
Продається...
Дешево продається помаранчева парасолька і купа іншого морально застарілого й знеціненого мотлоху.
|
А по-русски или по-английски не сможете перевести? Moжно и по-фински, kiitti vaan.
|
Блин, надоели уже. Если вы заметили, то вы на форуме Suomi.RU, а не Suomi.ui. Так что давайте, - русифицируйтесь.
|
Цитата:
Настоятельно рекомендую смотреть, в каком разделе открыта тема, дабы не садиться в лужу с таким плюхом, как это только что сделали Вы. :) |
Цитата:
не цінують росіяни твоєї безмежної любові, так що не переймайся :) краще просто подаруй комусь в Росії, може їм знадобиться :) як тобі така акція? між іншим, то ти теж мав модні помаранчеві речі в своїй шафі? і ні разочку не зізнався, оце так витримка! З.І. привіт з Києву! мо зустрінемося у вівторок на майдані? :) |
Цитата:
Агов, мене це теж дуже здивувало:) Така витримка заслуговує на неабияку повагу:) Цитата:
А що, буде святкування рiчницi? |
Цитата:
я завжди відчував, що це наша людина :) Цитата:
аякже, ось довелось собі відрядження з цього приводу видумати :) програми ще не знаю, але в цілому сценарій особливо з минулого року не мінявся - спочатку танці, потім виступи, а наприкінець знову танці, мабуть що с салютом :) подивимося, хех |
Ну счож, пропоную 30 срiбних монеток ;)
|
Цитата:
:super: :super: *смiється* |
Цитата:
монетки з Алієвим? :) у вас там ще актуально? |
Кто нибудь сможет мне перевести оригинальный текст автора?
|
Цитата:
Так я цю парасольку саме в Росії і купив. Аж за 10 рублів. І що б мені на цьому самому місці провалитися, шоб мені вранці горілки не випити якщо я брешу! Не в ціні, в Росії оранжевенькоє. Піду продам Ашину. Йому, падлюке, нині потрібніше. :) Вітаю, до слова, з Днем Свободи. Сподіваюся тебе не нудить від цього словосполучення. ЗЫ. Ну зааааздрю я тобі по чоооорному. І де ж ти собі таку чудєсненьку сінекуру надибав, шо мандруєш до Кієва коли захочеш? |
Цитата:
та тобi це мабуть не потрiбно! |
Цитата:
Продано Ашыну. |
Цитата:
Дешево продаётся оранжевый зонтик и куча прочего морально устарелого и уцененного барахла. прошу пана :) |
Цитата:
дякую красно :) свободу як то кажуть вже не спинити, так що прийміть і мої вітаннячка :) де, де, місця треба рибні знати :) єдине погане, що і працювати приходиться у таких відрядженнях, але вівторок у мене день вільний, тобто свободний - пий до несхочу :) так що кому якісь підробиці про святкування треба буде, я спробую припам"ятати :) з.і. в Мандарин-ситі вже з іншого боку все повідкривали, там є непоганенький пивний ресторан із своїм пивом. |
Цитата:
Менi такiй мотлох непотрiбен. Немiй хвасончик |
Цитата:
Та яка там свобода! Завтра понеділок і про свою свободу я згадаю тільки в п'ятницю ввечері. От так усе життя і проходить. Боротьба за свободу з понеділка по п'ятницю, у п'ятницю і суботу - торжество свободи, у неділю її поступове вгасання. У тебе, принаймні , є ще вівторок. Та ще в Кієві . Та ще в Мандарин-Сіті. Эээх чи не піти повіситися? |
Цитата:
Пожалуйста - решайте ваши проблемы по украински. Просто обьявления то можно и по русски писать. ИМХО |
Цитата:
Ни, там Цезар зображеный |
Цитата:
вівторок у мене може й буде, але не було ані суботи, ні оце немає неділі, отож заздрити собі я б не поспішав :) так що, дядьку, не вішайтесь :) то побіг я вечеряти в Якіторію, бо ніч в мене ще довга буде, привіт Чернігівському передам :) |
Краще передавай привіт Чернігівському нефільтрованому . Воно нас добре влітку в Києві рятувало. А вечеряти, по моєму, дуже добре в О'Панасе. Дуже смачно.
|
Цитата:
Ашин, я нэ пойняв, дэ обицяны гроши? Чы ты, як нащадок хозарськых князив, успадкував йыхню шляхэтну звычку буты свому слову господарэм, тобто-"хочу даю, хочу назад бэру"? До рэчи, пидозрило, шо в тэбэ, падлюка, як раз оти 30 срибных монеток звидкысь завалялося. Неначе продав чогось......чи когось??? PS. А амбрела в менэ ще е. :) |
Певне, хытрожопый :) Ашин витратив свої 30 срібняків на всіляку розпусту, тому аукціон продовжується. До парасольки, у доважок, додаються надії на світле майбутнє, прогрес і "чисті руки", обіцяні рівно рік назад довірливому плебсові.
|
А ось і парасолька....
|
Цитата:
Чоловиче, срибных монеток у мене бильш ниж достатньо. А тоби запропонував саме 30-тку :) Бо ты Юсченко-продавець ;) Та гаразд, це був жарт. Я амбрелою не корыстуюсь, бо досчу си не бою, а оранджинджовый колир мени не довподобы. |
Цитата:
Доречи, гарна парасолька... Може, мени йийи купыты? *пишла думаты* |
ну що ж усім привітання з Майдану :) день Свободи минув вчора на ура, хоча й погода була досить кепська....
|
Цитата:
А Свобода також кепська чи таки помiрна? |
Цитата:
:) таки помірна, бо якби ж повна свобода була, то пиво давали б безкоштовно, а якби кепська то б і зовсім не давали. |
Цитата:
ех...як я тобi заздрю...... |
Цитата:
А якщо погода у Киеве була кэпська, то моя парасолька, певно, згодылася б. Бо тут вона вже никому нэ потрибна. Мабуть тому, шо помаранчева. Не модно. Цитата:
Вставай до чэргы, Мы тут уси заздрымо! |
Цитата:
так, чоловиче, хто останнiи? |
| Часовой пояс GMT +3, время: 13:32. |