Просмотр одиночного сообщения
Old 14-08-2008, 19:11   #50
Kyiv4ever
Гость

Проживание:
Цитата:
Сообщение от olegkio
[QUOTE=Kyiv4ever]А Ви знаєте, их навить и немае напевне вже. Ось Интер подає стриману информацию и вси точки. Инши ж явно засуджують Росию.

не згоден, подивився ось на сайті 5го каналу і особливої упередженності не побачив. Навпаки вони самі пробують розібратися та подають інтервью з обох сторон конфлікту.

Цитата:
Звичайно точних даних загиблих немае. Але давай проанализуемо хронологию. Саакашвили виступае по телевизору и говорить, що ми припиняемо вси дии и сидаемо за стил переговорив. Справжній гитлер, віроломний, навіть зовнішньо похожий. Люди заспокоються а потим по Цхинвали через килька годин масована артилерийська пидготовка и системи град залпового вогню. Я думаю немае проблем знайти технічні дані цієї системи і килькисть жертв можливих. Я думаю дани про тисячи загиблих то правда.

а чому звичайно? і коли будуть? чи будуть взагалі?

Цитата:
Осетини і абхазці свій вибір зробили вже давно. І його потрібно поважати.

це питання таке ковзьке, що дуже важко згодитися та дійти до якогось консенсунса. Грузини свій вибір теж зробили, будемо поважати чи як?

Цитата:
це офіційна заява. Вона суто одноособова. Наскільки памятаю Україна завжди виступала за мирне врегулювання конфліктів. Питання, чому ніякої заяви не було послано сакаашвілі. Це як розуміти? Дальше більше. Грузини пострадали набагато менше, Цхінвалі зруйновано вщент. А УКраїна допомагає лише грузинам.

Україна не визнає Південної Осетії, тому як вони їм можуть допомогти офіційно? З української точки зору це невід"ємна частина Грузії, отож вся допомого має надаватися через Тбілісі.

Цитата:
Точно як Єхануров. Юридично да, але крім юридичного є ще й моральна сторона. Для чого Грузії зброя, зким вона буде воювати як не з Абхазією і Осетією. І хто на неї буде нападати?
На кавказі зараз стільки зброї, що особливо і паритись не потрибно осетинам. І там все йшло неофіційно і дійсно було потрібно, щоб дати відсіч агресорам.

На мою думку ніякої моральної сторони в продажі зброї не може бути, бо її завжди будуть застосовувати для вбивства людей. А хто на Грузїю може та буде нападати, то це жарт такий? Бо вони начебто і до 8.8 там воювали.

Цитата:
Не знаю, можливо і не має. Але в заяві МЗС не було посилання, що такий пукт є. Так що можливо і не має. Україна повинна триматись повного нейтралитету. Але в даному випадку база морського флоту вже є. І робити такі заяви то рановато і нерозумно.

Нейтралітет як раз і проявляться в тому, що ніяка база на теренах України не може використовуватися чужеземними військовими формуваннями під час кофлікту.

Цитата:
США вона вигідна. По перше це проба сил Росіїї. По друге це дестабилізація обстановки на Кавказі і відповідно звязати руки Росіїї, по третє це ще одна можливість виступати в ролі світового жандарма. Для чого вона Грузії то не зрозуміло. Хоча судячи по словам Сака http://newsru.ua/world/08aug2008/vijska.html
Президент Грузії Михайло Саакашвілі заявляє, що Росія почала війну проти його країни. Як передає Рейтер, грузинський президент в інтерв`ю американському телеканалу CNN також заявив, що в інтересах США надати допомогу Грузії в цій ситуації, інформує УНІАН.

"Росія почала війну з нами на нашій власній території", - сказав Саакашвілі. "Це вже стосується не лише Грузії. Це стосується Америки, її цінностей. Ми є волелюбною нацією, на яку тільки що вчинено напад, - додав Президент Грузії.
Дуже нагадуе поведінку дитини, особливо хлопчиків. Він коли маленький то спочатку вдарить, а потім коли дають здачі то він біжить до мамки і кричить, що його обіжають. Значить в Сака мамка то Америка. І звідси роблю висновок що така поведінка була зрежисована в вашингтоні. ПРавда вони не чекали такої рішучої відповіді Росії. Грузіїї потрібно рішити всі питання по Абхазіїї і Осетіїї а то інакше до Нато не пустять.
І цікаво, які цінності Росія порушила? Американці за одного американці готові країни бомбити. А Росія накінець вступилась за своїх. І правильно зробила.

З того що Саакашвілі дурень, не обов"язково виходить вигода США. Мені навпаки здається, що він діяв самостійно. Напевне США приймала участь у розробці планів, але якось не віриться що б вони порадили починати війну. І точно американці не збирались та не збираються воювати з Росією у Грузії.

Цитата:
Точка зору емоційна. Я б ще зрозумів якби Ураїна засудили обидві сторони, якби навіть попросила Росію не використовувати Севастопось. Особливо коли є Новоросійськ. Але таку політику я засуджую. І тому мені соромно, що є громадянин такої держави. Хоча, хіба це держава і чи колись вона була і чи буде.

Ну як є така невпевненність у самому бутті своєї держави, то не знаю, шо Вам й порадити... Завжди ж є вибір

0

0