Просмотр одиночного сообщения
Old 11-12-2008, 18:19   #5
Deniska

Проживание:
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от olegkio
"Olegiko, Сподіваюся, що у вас вистачить мужності вибачитися перед Укр. товариство за ваші звинувачення, які не мають під собою и 1% правди.

А то виходить так, що люди не приймають участі у роботі товариства, не приймають участі у загальних зборах, не висловлюють бажання вступити до лави товариства, не сплачують ОБОВ"ЯЗКОВІ 10 евро річних членськіх внесків. Про те всі мають свою уяву, що має робити товариство."

Шановне товариство, шановний Голова!

Мени завжди хватае мужности визнати, шо мои вчинки бувають неправильни.
И тут дийсно визнаю, що мои звинувачення були некорректни и можливо не мають пидстав.
Тому прошу ПРОБАЧЕННЯ! Пост був дуже емоцийний.

Бильш правильно було написати, що я засуджую шоу пид назвою "Голодомор" яке влаштувало керивництво нашой держави и тих людей яки його пидтримують. Це шоу привело не тильки до непотрибних численних финансових затрат( одни тильки памятники обийшлися в мильйони доларив), але саме страшнише, що привело до розеднання Украини, вбило додаковий клин в видносини двох держав. И навить suomi.ru показав яки наслидки це мало для видносин двох братних народив. А ми повинни еднатися, тому що ми СЛОВ'ЯНИ.
А в Вас хватить мужности це визнати?
Я визнаю, що голодомор був, що було незаконне винещення кращих людей держави. Але не тильки Украини, и тим паче ни проякий геноцид украинського народу тут и мови не повинно бути. И вси це преврасно розумиють. Як на сторони Росии так и на сторони Украини. Тильки нихто про це не кричить на весь свит. Просто потрибно памятати. До речи, як я вже говорив и Кравчук и Кучма ставили свички за невинно загиблих пид час Радянськои влади. И всих це влаштовувало.
Просто комусь це стало вигидно и був запущений механизм в дию. Видкрите питання, а кому дийсно це було вигидно? Але тильки не Украини.

Видносно моеи участи в товаристви. Вишлить мени рахунок товариства. Я вишлю суму, яку можу видилити на користь товариства. Тим паче, що тi заходи яки проводить товариство и не звязани з политикою, чудови. Kyiv4ever их перечислив и я их пидтримую.
Я поки достатньо заробляю, щоб платити внески. Це було некорректно тут писати и пидчеркувати про внески. Але бути членом товариства я не хочу. Ця дискусия и инши показали, що я не роздиляю идеологични погляди правлиння и голови товариства. Тому для мене и товариства це буде краще.
Як вильна людина я маю повне моральне право коментувати ти чи инши дии. Але надиюсь, що бильше не буду. Це дийсно, не правильно. Або потрибно працювати в товаристви, або мовчати.
Просто ще раз пидверджую, що пост був емоцийний.

Дакую за увагу.

Ваші пробачення прийняті.

То що ви засуджуєте голодомор, чи те що ви не хочете визнавати його геноцинод, це повністю ваше право. Є позиція правління та позиція товариства про те, що ми визнаємо Голодомор як геноцид укр. народу, це також досить незмінна річ.

Нажаль, поки не можете сплачувати членські внески, тоб то фізично ви в змозі. Але це не робить вас автоматично членом товариства.

Для того щоби набути членство в товаристві, треба написати вступну заяву, і також знайти двох чоловік в товаристві які вам дадут рекомендацію, останнє де-юре обов"язково, тому що це є в статуті. де-факто я думаю вам не буде проблеми на будь якому заході товариства отримати два підписи від членів товариства.

Як член, товариства ви можете на загально річних зборах висувати будь яке питання або пропозицію, яка обов"язкова до голосування. Також не меньш як 20% від членів товариства, мають право скликати позачергові збори та розглянути будь які питання.

Товариство заохочує спонсорську допомогу, але вона не може вливати, та невпливає не рішення яке приймає правління або товариство.

-----------------
Україна понад Усе!

0

0