Просмотр одиночного сообщения
Old 12-12-2008, 13:42   #11
olegkio
Пользователь

Проживание: Klaukkala
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от Deniska
ми приймаємо до лав і без реєстрації в посольстві. Товариство та Посольство це дві незалежні установи, які підтримують гарні стосунки між собою.

П.С. пробачаюсь за довгу відповідь. я якось розчарувався в цьому сайті трохи і я тут не дуже частий гість.

Я аргументував свою позицию видносно товариства. Ця дискусися, ще раз пидказала, що ми знаходимся на ризних полюсах як видносно питання голодомору так и инших. Тому не доцильно мени вступати в товариство. А тратити свий час на зминення политичного погляду товариства мени не хочеться. Я взагали вважаю, що товариство не повинно торкатися жодного политичного питання. А голодомор так як його подають, це сугобо политичне питання. Тому що вси розумни и не политизовани люди як на Украини так и в Росии розумиють, що ниякого геноциду проти украинського народу не було.
Тим паче, що на сходи якраз жило чимало тих же росиян. И вони помирали не гирше вид украинцив.
Да, був геноцид проти народу. Це потрибно памятати, щоб не допустити ще раз. И все. Можна заказувати панахиди, ставити свички. Але робити з цього щоу, витрачати мильйони доларив, сварити народи то не менша провина ниж сам голодомор.

0

0