Просмотр одиночного сообщения
Old 13-12-2008, 00:41   #21
Elki-Palki
Гость

Проживание:
Цитата:
Сообщение от olegkio
Ну Ви загнули.
По поводу голодомору. Давайте розставимо акценти и дайте мени видповидь на запитання. тут можна сказати, да чи ни.
1. Ви за те, що був геноцид проти украинського народу? Я наголошую ще раз: проти украинського народу.
2. Ви за те, щоб витрачали мильйони доларив на памятники винищуючи при цьому парки?
3. Ви за те, що потрибно на державному ривни про це трубити майже все свое правлиння будучи президентом?
4. Ви за те, щоб це питання пиднимати на засиданни ради Европи и вимагати, щоб там визнали голодомор 1933 року геноцидом проти украинсьвого народу?
5. Ви за те, що би людей яки не пидтримують це питання саджати в тюрму? До речи пропонуеьться такий закон.
6. Ви за те, щоби день памяти людей официйно був призначений календарем як Державний день и приглашагати всих президентив на цей день?
7. Украина жила 15 рокив без шумихи видносно голодомору 15 рокив. Кому стало вигидо такий розвиток подий? Тоди що, не було голодомору?

На мою думку цього всього не потрибно. Я, будучи президентом, швидше за все просто сходив би в церкву и помолився за всих загиблих и закликав би це просто памятати. До речи, це робили Кравчук и Кучма. И Украина прекрасно жила 15 рокив без такои шумихи.
И ще одне питання.

8. Що на вашу думку дав тиакий розвиток подий для держави и народу в цилому? Як в материальному плани так и в духовному? Тильки будь ласка мени факти, а не голи слова.

Я не видвертаюсь вид украинських людей, тим паче вид спилкування чи дружби. И зажди радий допомогти любому украинцеви. А писни украинськи люблю и був до речи на зустири видносно писень. Мени сподобалось. И при чому тут моя участь у товаристви до Украини чи народу, тим паче його истории? Я можу з таким же успихом ще организувати одне товариство украинцив.
Я на даний момент не згоден з конкретною политикою товариства людей, яки мають спильни погляди. И все. Тому не хочу бути членом товариства. Да и конкретному товариству це буде краще. Але при цьому я остаюсь украинцем.
Назва "Украинське товариство" не дае ниякого права вважати себе бильш украинцями ниж инши.

1. Так, був геноцид
2. - 5. Без коментарів
6. Так день пам"яті голодомору - державне свято. Кого запрошувать, це нехай голова держави вирішує без мене.
7 - 8. Без коментарів

Дуже добре, що Вам не байдужа Україна, її історія і культура. Нам теж ці поняття не байдужі. Члени товаріства дотримуються самих різних політичних поглядів, але нас об'єднує любов до України, і те, що ми всі бажаємо їй і людям які там живуть лише добра. Різні політичні погляди окремих членів не є перешкодою розвитку наших взаємин, принаймні я на це сподіваюся.

Вступати до Товаріство Вас ніхто не помушуэ, і для участі в заходах і для участі в заходах організовуваних товаріством не потрібно бути його членом.

Краще б замість того, що б робити різкі заяви тут на форумі, я б радив Вам зайняти більш конструкнівную позицію: відвідати на майбутні вечорниці в Киркконуммі, познайомитися з людьми, або хоч би подзвонити по телефону кому нібудь з членів товаріства.

Ё!

0

0