Просмотр одиночного сообщения
Old 13-12-2008, 11:54   #24
olegkio
Пользователь

Проживание: Klaukkala
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от Elki-Palki
1. Так, був геноцид
2. - 5. Без коментарів
6. Так день пам"яті голодомору - державне свято. Кого запрошувать, це нехай голова держави вирішує без мене.
7 - 8. Без коментарів

Дуже добре, що Вам не байдужа Україна, її історія і культура. Нам теж ці поняття не байдужі. Члени товаріства дотримуються самих різних політичних поглядів, але нас об'єднує любов до України, і те, що ми всі бажаємо їй і людям які там живуть лише добра. Різні політичні погляди окремих членів не є перешкодою розвитку наших взаємин, принаймні я на це сподіваюся.

Вступати до Товаріство Вас ніхто не помушуэ, і для участі в заходах і для участі в заходах організовуваних товаріством не потрібно бути його членом.

Краще б замість того, що б робити різкі заяви тут на форумі, я б радив Вам зайняти більш конструкнівную позицію: відвідати на майбутні вечорниці в Киркконуммі, познайомитися з людьми, або хоч би подзвонити по телефону кому нібудь з членів товаріства.

Ё!

Здаеться накинець ми вияснили вси питання.
На даний момент наши точки зору протилежни и не думаю, що вони зминяться. Тому на даний момент краще нам йти ризними шляхами. Спасиби за видповидь.
Видносно ризких заяв то я визнав, що це було неправильно. Просто така позиция викликае в мене велике нерозуминня и велике обурення. Тому и написав ризко.

0

0