Просмотр одиночного сообщения
Old 23-02-2009, 09:42   #8
olegkio
Пользователь

Проживание: Klaukkala
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от Kyiv4ever
Олеже, ну просто смішно про "нічого не бачу" В Києві за останні роки дуже багато що створено, побудовано, реконструйовано та відновлено. Хоча звичайно знайдеться багато негативу теж.

Взагалі, якщо цікавитесь Києвом, то можу порадити гарний сайт
http://www.interesniy.kiev.ua/

Щодо пам"ятників, то скажіть, будь ласка, нащо Києву були ті "восемь монументов Владимиру Ленину", який навіть жодного разу в місті не побував?

Привит.
Не знаю. Я не бачу краси в тому, що побудовано.
Ничого. Будуюьбся в основному стекляшки в види офисив на мисци паркив и скверив.
Можна багато пощукати информации як люди лягали пид колеса техники, щоб лигити ти прекрасни куточки в яких вони виросли.
Мени тильки едине, що сподобалось то як реконстрували мисце коло Бессарабського ринку. Бо ранише там були стари будивли.
Все инше визивае тильки жах. Можливо я чогось не бачу, все таки в Киеви не живу.
Але я там провив чудови студентськи роки. А от якось коли був в дочки то попробував гуляти по тих же самих мисцях. Ужас. Я можу тильки сидити в квартири в Киеви, щоб не бачити того всього.
При Радянському союзи розроблялись плани забудови. Так, щоб кожна будивля гармонийно вписувалась в архитектуру. А зараз все будуеться просто за гроши. И нихто не думае за архитектуру. И ти прекрасно розумиеш, що я прав.
Звичайно е прекрасне и створюеться. Напевне я знову тут трохи неправий. Потрибно шукати позитивне. А от воно не знаходиться.
Вмдно мени настильки стала подобатиись Финляндия, що я починаю забувати про Украину. И бачу там тильки погане. Хоча я зараз в Польши. Тут такий же самий бардак, хоч и трохи краще. Полякам до Европи як до неба рачки. Тильки гонору багато.

0

0