Просмотр одиночного сообщения
Old 23-02-2009, 12:12   #9
Elki-Palki
Гость

Проживание:
Цитата:
Сообщение от olegkio
Привит.
Не знаю. Я не бачу краси в тому, що побудовано.
Ничого. Будуюьбся в основному стекляшки в види офисив на мисци паркив и скверив.
Можна багато пощукати информации як люди лягали пид колеса техники, щоб лигити ти прекрасни куточки в яких вони виросли.
Мени тильки едине, що сподобалось то як реконстрували мисце коло Бессарабського ринку. Бо ранише там були стари будивли.
Все инше визивае тильки жах. Можливо я чогось не бачу, все таки в Киеви не живу.
Але я там провив чудови студентськи роки. А от якось коли був в дочки то попробував гуляти по тих же самих мисцях. Ужас. Я можу тильки сидити в квартири в Киеви, щоб не бачити того всього.
При Радянському союзи розроблялись плани забудови. Так, щоб кожна будивля гармонийно вписувалась в архитектуру. А зараз все будуеться просто за гроши. И нихто не думае за архитектуру. И ти прекрасно розумиеш, що я прав.
Звичайно е прекрасне и створюеться. Напевне я знову тут трохи неправий. Потрибно шукати позитивне. А от воно не знаходиться.
Вмдно мени настильки стала подобатиись Финляндия, що я починаю забувати про Украину. И бачу там тильки погане. Хоча я зараз в Польши. Тут такий же самий бардак, хоч и трохи краще. Полякам до Европи як до неба рачки. Тильки гонору багато.

Шановний!

Я, як і Киев4евер теж з Вами не погоджуся.

У Києві за останній час багато побудовано. Рівень, якість і зовнішній вигляд сучасного будівництва на порядок вищі, того, що робилося в радянський час. Ви напевно знущаєтеся, захоплюючись радянськими планами забудові? Поглянете на ці хрущовки і старе панельне будівництво. Райони-близнята, що знаходяться в аварійному стані всього 30 років після споруди.

Чи той же пам'ятник Чубарю - на мою думку, жодного художнього смаку і спірна історично-культурна вартість. Навіщо ж Ви про нього сперечаєтеся, якщо не знаєте предмету самої суперечки?

А тепер поглянете на те що будується зараз, і не лише на Хрещатику (Хрещатик це взагалі супер а і в інших районах, у включая ущільну забудову. Кожен будинок особистий і мені приємно, що архітектор думав, як його творіння зробити красивим і вписати в оточення. Вони виглядають набагато кращими за ту радянську забудову, яка Вам подобається, вони прикрашають її. Крім того були відбудовани старі історично-культурні пам'ятники, зруйновані улюбленою Вами радянською владою: найбільш яскраві приклади - Михайлівський монастир, вірніше цілий комплекс на Михайлівській площі та Успеньский собор в Лаврі , побудовано і багато нових монументів: пам'ятник жертвам голодомору, жертвам Куренівської трагедії, носу Гоголя, Чорноволу, і купа всяких забавних споруд, тіпа Паніківського на Андріївському.

Дивне відношення у Вас. Дуже упереджене!!!

Цікаво, де Ви навчались?

Ё!

0

0