Цитата:
|
Сообщение от CTPAHHUK
Ми жили у великій країні - СРСР, і при нашому житті цю країну просрали. Я розумію, що фактично це була поразка в Третій (холоднiй) світовій війні. I зараз переможені народи продовжують "розбiрки" поміж собою. Цікавий процес: переможці об'єднуються і інтегруються, а на всьому пост радянському просторі – гризня. Я до цих пір вважаю, що ті, хто прикладав зусилля (і засоби) нацьковувавши народи СРСР один на одного, робили це або по дурості, або по злому наміру.
|
Я НІ В ЯКОМУ РАЗІ не закликала перенести міжнаціональну абсурдну сварку сюди, на цій форум, їх вистачає на їнших інет-ресурсах, або до того, щоб всією українською зграєю бити полемічнми ногами росіян або фінів.
Поділилася спостереженням, спитала, чи в когось є подібні, або ж я "гоню".
Якщо "гоню" - не ображаюся )) Крім того, можу привселюдно зізнатися - я погарячкувала, написала дурницю, якщо це так.
Згідна з Вами в тому, що нацьковувати одну націю на іншу - абсурдно. А ще абсурдніше дозволяти маніпулювати собою й приймати в цьому участь й як баран викрикувати з натовпу будь-що: чи то "Ющенко - так!", чи то "Росія - старша сестра України". Росія нам не ближча й не далечіша за Польшу. Слав'янська, дружня країна. Й я вважаю, що кожна країна має керуватися перш за все власними інтересами. Україні вигідно мати добрі
ДИПЛОМАТИЧНІ відносити з сусідами й складати вигідні угоди зі світовими впливовими партнерами. А сварки починаються не з простих людей, а глобальних інтересів: США й Росії, адже холодна війна, про яку Ви казали, продовжується. Й керуючі одиниці підливають олії в її вогонь (а взагалі-то його й розпалюють) за злим наміром. Рядових громадян же ж легше за все вовліката закликом не до розуму, а до емоцій - тоді й царську родину вб'ють, й інтелігенцію репресують, і в Ірак поїдуть, й на Майдан за спасибі вийдуть (з божественним логунгом "Я не за Ющенко, він мудак, я проти Кучми.... До того ж Янукович з Донецька, а там, хоч я там жодного разу не був, кажуть, одни бандити..." О_о
Наша задача - на дозволяти собі буди баранами й міркувати власною головою, а не лозунгами, розробленими політтехнологами. "Хвіст віляє собакою" бачили? То в продвинутих США, що ж казати про шароварну Україну...