Просмотр одиночного сообщения
Old 03-05-2010, 17:35   #18
do_scrum
Registered User

Проживание:
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от pupsikk
Що вам не подобається у цьому зверненні. Скажіть, ви взагалі читати українською вмієте???? Там що написано, що треба Юлю повернути??? Все! Про неї можна забути!!! Я голосувала проти всіх. Мені не подобається, що цей ЯнукОвощь здає наші національні інтереси. Можна сказати, він все віддав росіянам. Не тільки Крим, але і стратегічно важливі об"єкти!!!! Я не націоналістка! Мене не хвилює націоналість тих, кому здають наші національні інтереси!!! Якщоб це були американці, я б написала такий точно пост!!!! Будь ласка, читайте і розумійте буквально, не треба все перекручувати!!!!!

І взагалі, МИ ЗА ГАЗ ПЛАТИЛИ ЗНАЧНО БІЛЬШЕ НІЖ ЄВРОПЕЙЦІ! НІЯКОЇ СКИДКИ НЕ МАЄ!!!! ЦІНУ ПОВЕРНУЛИ ДО ВІДМІТКИ РИНКОВОЇ! І ХТО Ж НАМ ПІСЛЯ ЦЬОГО ДРУГ?

І взагалі, я ні кого не ображала, я просто написала, те що думаю...І моя думка, як і ваша, має право на існування!!! Але при цьому, я нікого не образила, бо я поважаю думку кожного, а ви на мене вилили купу лайна....Культура...

Ну, про культуру можно было бы и промолчать, отвечая на языке, который другие понимают не без напряга.

Цитата:
А щодо халявних форумів - так усі форуми безкоштовні, на щасття існує таке поняття як свобода слова (може деяким воно не знайоме).

Нет, рот здесь вам никто не затукает. Пишите, сколько сможете. Просто это все-равно, что в шапке из натурального меха стоять с плакатом против норковых шуб. Политических взглядов и национальных интересов хватает только до кухонного стола.

Цитата:
Прошу зауважити,Я НЕ ПРОТИ РОСІЯН, Я ЗА УКРАЇНУ.

А кто ж против Украины-то? Все за.

0

0