Просмотр одиночного сообщения
Old 03-05-2010, 21:38   #35
olegkio
Пользователь

Проживание: Klaukkala
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от pupsikk
Що вам не подобається у цьому зверненні. Скажіть, ви взагалі читати українською вмієте???? Там що написано, що треба Юлю повернути??? Все! Про неї можна забути!!! Я голосувала проти всіх. Мені не подобається, що цей ЯнукОвощь здає наші національні інтереси. Можна сказати, він все віддав росіянам. Не тільки Крим, але і стратегічно важливі об"єкти!!!! Я не націоналістка! Мене не хвилює націоналість тих, кому здають наші національні інтереси!!! Якщоб це були американці, я б написала такий точно пост!!!! Будь ласка, читайте і розумійте буквально, не треба все перекручувати!!!!!

І взагалі, МИ ЗА ГАЗ ПЛАТИЛИ ЗНАЧНО БІЛЬШЕ НІЖ ЄВРОПЕЙЦІ! НІЯКОЇ СКИДКИ НЕ МАЄ!!!! ЦІНУ ПОВЕРНУЛИ ДО ВІДМІТКИ РИНКОВОЇ! І ХТО Ж НАМ ПІСЛЯ ЦЬОГО ДРУГ?

І взагалі, я ні кого не ображала, я просто написала, те що думаю...І моя думка, як і ваша, має право на існування!!! Але при цьому, я нікого не образила, бо я поважаю думку кожного, а ви на мене вилили купу лайна....Культура...

А щодо халявних форумів - так усі форуми безкоштовні, на щасття існує таке поняття як свобода слова (може деяким воно не знайоме).

Прошу зауважити,Я НЕ ПРОТИ РОСІЯН, Я ЗА УКРАЇНУ.

Мени особисто в зверненни не подобаеться на жаль все. Кучу знакив оклику, емоции абсолютно ничим не пидтвержени. Можна було б просто висловити свою думку.
До речи украинци в Финляндии проголосували за Януковича и його политику.
Чим -то це звернення нагадало стари плакати радянських часив з закликом "Спасай Отчизну", "Все на коллективизацию" и т.п. Вам туди хочеться?
Подобаеться тильки сам автор звернення.
За газ я сперечатись не буду. Тут потрибно мати реальни цифри, деяки знання з економики и час для анализу. Тому що вси линки, що ви привели, то анализ тому кому це вигидно и я им не вирю так само як Ющенко чи Януковичу.
А ось за флот то однозначно повинен бути в Криму.
Аргументи :

1. Крым был и есть российский. Украинский он штучно. Это нужно признать. Не важно, что Россия его завоевала. Но даже у в этом случае Украина наконец избавилась от татарских нашествий. Правда сейчас за счет так называемой политики возврашения снова там много татар и это еще будет большая проблема в первую очередь для Украины. Я не призываю и большинство кстати в Крыму тех же россиян не хотят быть в составе России. Но исторически флот должен быть там.
2. Это экономика. Без российского флота Севастаполь и пол Крыма просто захиреют. Это нормальная международная практика. Такие деньги на дороге не валяються. И их нужно использовать и считать. В Крыму были мощные испытательные полигоны для ВВС. В свое время Украина их приватизировала. И что? Все это пропало и захирело.
Россия построила новые, а Украина осталась ни с чем. А могло бы приносить много денег и рабочие места. Зачем повторять тоже самое с Севастополем и флотом?
3. Украина и Россия это братние государства как и народы. Должны жить в дружбе и согласии. Я не говорю, что мы должны жить в зависимости. У нас свое государство, а у них свое. Но дружить и использовать эту выгоду то да. Потому как Ющенко плясал под дудку американцев. И где выгода?

попробуйте спростувати? Тильки не потрибно ссилатись на конституцию. Наскильки знаю то юридичнои освити немае и тут бильше вирю юристам. Е додаток и там читко все прописано. И тим паче за зраду интересив Украини. Янукович николи не виддасть Украини тому що вин хоче бути хазяином в своий хати.
И потим. Може вже потрибно спокийно все сприймати? А то прийшов Ющенко и вси кричать и бигають з голодомором. Бильше ничого немае.
Прийшов Янукович то вже знову бигаемо з галасами.
Пупсик, Ви в спокойний держави Финляндия. Ниякого галасу тут не потрибно. Насолоджуйтесь життям и дискутуйте. Я до речи також був такий галосовитий спочатку. Знайоми смиялись: "Видно, що писля оранжевои революции." Зараз вже спокийно все сприймаю.

0

0