Просмотр одиночного сообщения
Old 04-05-2010, 16:47   #59
pupsikk
Registered User

Проживание:
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от Svetik76
Да это всё понятно,но почему вы так не обсуждали раньше его правительство(Ющенко) и не и не спасали страну от него.Честно,я не вижу нормального политика в Украине...жаль...даже на горизонте не видно.В парламенте-цирк устраивают.Фины увидели видеорепортаж"про яйца"-были в ужасе.Никто и не думает думать о простом народе.А кто из политиков,например,вызывает доверие и кажется надёжным?(вопрос ко всем)

Мене тут ще не було))), аля я проти Ющенка теж виступала!!!! Ще раз повторюю я за Україну, а не за чи проти якогось політика!!!! На виборах люди голосують не ЗА політика, а ПРОТИ іншого політика. Тобто ті, хто голосував за Януковича, голосували проти Тимошенка. Вони боялися, що буде Юля і все... Мені багато разів казали, я б проголосував за іншого, аля якщо я це зроблю, може не вистачити голосів і прийде Юля (як приклад, теж саме і навпаки).
Мені подобався Яценюк, але зараз він мені здається занадто амбітним, хоча може це і добре!!! Він влаштує усіх...він не націоналіст, але знає і розмовляє українською, спокійно ставиться до російської мови і згоден розвивати її, він розумний)))

0

0