Просмотр одиночного сообщения
Old 01-07-2011, 18:53   #18
Laska
Пользователь

Проживание:
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от VitalyVitus
кстати, узнал в русскоязычной службе труда и занятости Финляндии, что:
-----------------------------------------------

-----------------------------------------------
Так вот мне интересно, в чем тогда фишка предоставляемого полугодичного периода для поиска работы?
Спасибо.

Не знаю откуда у Вас эта цитата, но вот что написано на сайте мигри. Закон не было времени читать)
10. Olen valmistunut suomalaisesta oppilaitoksesta. Minkä luvan tarvitsen tehdäkseni ansiotyötä Suomessa?

Voit hakea oleskelulupaa työnteon perusteella työpaikan löydettyäsi.
Olet oikeutettu tutkinnon Suomessa suorittaneena tekemään ansiotyötä ilman työntekijän oleskelulupaa, eli sinulle voidaan myöntää oleskelulupa ilman työvoimapoliittista harkintaa (lupaharkinta ilman työ- ja elinkeinotoimiston osapäätöst&#228.
Valmistumisen ja työn perusteella haetun luvan välille ei ole asetettu aikarajaa. Olet esimerkiksi voinut valmistua Suomessa jo useita vuosia sitten ja sinulla on tutkinnon suorittaneena oikeus työperusteiseen lupaan ilman työvoimapoliittista harkintaa (työ- ja elinkeinotoimiston osapäätöst&#228.

Здесь говорится о том, что не нужно заключение службы занятости, если закончили учебное заведение в Финляндии. Кроме того, Вы можете закончить учебу несколько лет назад, и всё равно при запросе рабочей лупы не нужно будет решение службы занятости.

0

0