Тема: TV-lupa
Просмотр одиночного сообщения
Old 16-12-2011, 21:19   #372
~aurinko~
Пользователь

Проживание:
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от olden
"Yle-vero määräytyy täysi-ikäisille tulonsaajille siten, että maksun suuruus on 50 - 140 euroa. Veroa pitää maksaa yli 7 813 euron vuosituloista. Vero kasvaa tulojen mukana, ja täydet 140 euroa pitää maksaa 21 875 euron ja sitä suuremmista vuosituloista.

Kahden hengen talous maksaisi siis enimmillään 280 euroa. Yhden hengen taloudessa maksu on huomattavasti nykyistä lupamaksua pienempi. "http://yle.fi/uutiset/kulttuuri/201...html?origin=rss

Тут есть одно не маленькое НО. Я сама новости не искала, если у кого есть ссылка почитала бы. Те кто не пользуется услугами ЮЛЕ раньше не платили, теперь же им придется платить, так? Ой как это равноправно и как деиствительно люди с небольшими доходами от етого "выгоду" получат. Везде и в твоей ссылки пишут о том как новая система равноправна. И не смешно даже. И как у людей выгода будет.

Еще из твоей ссылки (насчет чего я была уверенна на 100% так как ето неизбежно, назови хоть тв лупа, хоть тв-максу, хоть медиамаксу).

Rahoituksen tasosta säädetään valtion televisio- ja radiorahastolaissa. Tasoa tarkistetaan vuosittain vuotuisen kustannustason nousua vastaavaksi. Myös tulonsaajilta perittävän veron enimmäis- ja vähimmäissummaa tarkistetaan vastaavasti.

Yle-veroa peritään sekä ansio- että pääomatuloista. Myös yritykset maksavat osuutensa liikevaihtoon suhteutetulla verolla.

Трындец. Вот когда человек платит и получает что то ето правильно. Когда заставили так как денег не собрать ето просто трындец.

0

0