Цитата:
|
Сообщение от Nataly A
Это на карте найти и прочертить линии что-ли??? И таких 30 ??? Или проехать так 30 раз на авто?
Кто-то говорил, что можно с навигатором, главное найти нужный дом...!?
Кто-нибудь реально сдавал экзамен по новым правилам?
И по второму экзамену на безопасность, что там за вопросы - повторный экзамен ПДД ?
Все вокруг, получившие права В, ездят небезопасно что-ли?
А если есть амматтикарта С, там уже несколько курсов по безопасности есть вообще-то!
Вообщем тема не раскрыта, господа таксисты не хотят делиться информацией, а на официальных сайтах всё запутано как всегда...
.
|
Я так понимаю, таксистов не давно сдавших не так и много.
А вас в гугле забанили...
Вот, предельно ясно:
Teoriakoe
Teoriakoe koostuu 30 monivalintakysymyksestä ja se on kestoltaan enintään 45 minuuttia. Jokaiseen kysymykseen on vain yksi täysin oikea vastausvaihtoehto. Kokeen sisällöstä on kerrottu tarkemmin тыц Trafin määräyksessä taksinkuljettajan kokeesta.
Paikallistuntemuskoe
Koe koostuu yhteensä 30 kysymyksestä ja se on kestoltaan enintään 45 minuuttia. Koe sisältää kysymyksiä tai tehtäviä pääasiallisen toiminta-alueen kunnan ja sen lähiympäristön
katu- ja tieverkoston pääväylistä ja kulkusuunnista;
tunnetuimmista julkisista hallinto- ja palvelulaitoksista ja niiden sijainnista
valtion ja kunnan virastot ja julkisesti ylläpidetyt terveyden- ja sairaanhoidon sekä urheilu-, virkistys- ja vapaa-ajanviettopaikat.
muista tunnetuimmista käyntikohteista ja niiden sijainnista.
kulttuuri- ja virkistyskohteet, ravintola- ja majoituspalveluyritykset, matkailunähtävyydet sekä muita vastaavia merkittäviä käyntikohteita.
https://www.trafi.fi/tieliikenne/lu...tajan_ajolupa_2
-----------------
Опасайтесь людей верующих, ибо у них есть боги, которые им все прощают.
То ли жизнь налаживается, то ли антидепрессанты наконец-то начали действовать.
|