Цитата:
|
Сообщение от espoolainen493
Иду по лесу..дождь херачит, ветер, ночь... замёрз весь... смотрю - машина стоит. Подхожу, в окошко смотрю, а в ней никого. Открыл, сел и вдруг машина поехала. Я офигиваю, а машина едет. Я сзади сижу, а за рулём никого! У меня даже волосы дыбом встали! Тут рука волосатая откуда-то порулила и исчезла. Вот и деревня, дома первые. Машина останавливается, а в салон мужик какой-то заглядывает и говорит: "А ты чё тут делаешь?" Я ему: "Да вот...еду". Мужик: "Ахренеть! Я толкаю, а он бл..ь едет!".
|
да, неожиданно
и финнам тоже это понравилось
Kävelen metsässä...Sataa kaatamalla, tuulee, on yö...Olen jäätynyt läpikotaisin...Yhtäkkiä näen auton seisovan. Menen lähemmäs, katson ikkunasta sisään, eikä siellä ole ketään. Avasin oven, istuin sisään ja yhtäkkiä auto lähti liikkeelle. Olen hämmästynyt, mutta auto jatkaa matkaansa. Istun takapenkillä, eikä ratissa ole ketään! Hiukseni nousevat pystyyn! Sitten jostakin ilmestyy karvainen käsi, kääntää rattia ja katoaa. Saavumme kylään, ensimmäiset talot näkyvät. Auto pysähtyy ja joku mies kurkistaa sisään sanoen: "Mitä sinä täällä teet?" Minä hänelle: "No, ajelen tässä..." Mies: "Voi perkele! Minä työnnän ja tämä paskiainen ajelee!"
|