Цитата:
|
Сообщение от mard
---Официальные финские власти (для разрешения на проживание), признают только официальные отношения. Когда получите статус постоянного вида на жительство, а это через 4 года, пожалуйста разводитесь и живите гражданским браком. А пока вы никто и звать вас никак.
|
Глупости всё это...
Во-первых, наличие совместного ребёнка, совершенно не обязывает находится в официальном браке, и не требует совместного проживания в течении 2 лет.
"
Avopuoliso
Avopuolisolle voidaan myöntää oleskelulupa, jos
1. puolisot ovat asuneet yhdessä vähintään kaksi vuotta ja todistavat yhdessä asumisen esimerkiksi vuokrasopimuksilla tai muulla asiakirjanäytöllä tai
2. puolisoilla on yhteisessä huollossa lapsi, jolloin kahden vuoden yhdessä asumista ei edellytetä."
Во-вторых, будучи гражданами Евросоюза, при условии достаточного дохода и проживании не менее 3 месяцов в Финляндии одного из членов семьи, возможно уже вообще не нужно
запрашивать вид на жительство, а нужно лишь зарегистрировать его в полиции...
"EU-kansalaisten perheenjäsenten oleskeluoikeus Suomessa
Oleskeluoikeuden edellytykset
Perheenjäsen saa oleskeluoikeuden Suomessa, jos perheenkokoaja itse täyttää maassa oleskelun edellytykset. Lisäksi edellytyksenä on, että perheenjäsenellä on riittävät varat oleskelua varten ja tarvittava sairausvakuutus...
Perheenjäsenten ja muiden omaisten, jotka ovat EU/ETA-maiden, Sveitsin ja Liechtensteinin kansalaisia on rekisteröitävä oleskeluoikeutensa, jos he oleskelevat Suomessa yli kolme kuukautta. Rekisteröinnin suorittaa paikallispoliisi."
Для уточнения условий конкретного случая, можете проверить необходимость получения визы или вида на жительство, заполнив вот эту анкету:
http://www.uvi.fi/migratingtofinlan...l?aloita=Aloita