Вернуться   Финляндия по-русски » Жизнь в Финляндии » Paзвлeчeния, события и вcтрeчи
Логин
Пароль

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Оценить тему Опции просмотра
Old 24-04-2009, 12:15   #1
Elki-Palki
Гость

Проживание:
Кто такой "Sasha"? Суоми должна знать своих героев!

Девочки отстегивали шмарогонам по 200-350 евро в сутки плюсь 100 евро в день за хату.

Главным зуктером был "Sasha", он решал кто где будет работать, подгонял ксивы и шмар с России.

Ё!

" mukaan naiset maksoivat parittajille 200–350 euroa vuorokaudessa. Lisäksi he maksoivat 100 euroa vuokraa, jos seksiä myytiin asunnoissa. Hotellihuoneet ja matkat naiset maksoivat itse. "Monet luonnehtivat sopimusta huonoksi, mutta se oli tällainen 'ota tai jätä' –tyyppinen", Sillanpää sanoo.

Esitutkinnan mukaan Suomessa toimi päällekkäin kolme venäläisjohtoista organisaatiota, joiden yhteinen kattomies tunnettiin nimellä Sasha. Hän päätti, kuka sai työskennellä ja kenen alaisuudessa. Sasha junaili myös Venäjältä viisumeja ja naisia, jos tarvittiin. "
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/...s/1135245426384

Ё!

0

0
Old 24-04-2009, 13:32   #2
mice_elf

Проживание: ~
Status: Offline
Шурег, атзовись, мы тибя асуждать будим.

0

0
Old 24-04-2009, 14:12   #3
Yanychar
Гость

Проживание:
Цитата:
Сообщение от Elki-Palki
Девочки отстегивали шмарогонам по 200-350 евро в сутки плюсь 100 евро в день за хату.

Главным зуктером был "Sasha", он решал кто где будет работать, подгонял ксивы и шмар с России.

Ё!

" mukaan naiset maksoivat parittajille 200–350 euroa vuorokaudessa. Lisäksi he maksoivat 100 euroa vuokraa, jos seksiä myytiin asunnoissa. Hotellihuoneet ja matkat naiset maksoivat itse. "Monet luonnehtivat sopimusta huonoksi, mutta se oli tällainen 'ota tai jätä' –tyyppinen", Sillanpää sanoo.

Esitutkinnan mukaan Suomessa toimi päällekkäin kolme venäläisjohtoista organisaatiota, joiden yhteinen kattomies tunnettiin nimellä Sasha. Hän päätti, kuka sai työskennellä ja kenen alaisuudessa. Sasha junaili myös Venäjältä viisumeja ja naisia, jos tarvittiin. "
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/...s/1135245426384

Ё!

Да, хотелось бы знать какая сволочь держит такие высокие цены!!! Этож все эти затраты на клиентов падают!

0

0
Old 24-04-2009, 15:32   #4
D_F
Пользователь

Проживание: регулярно
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от Yanychar
Да, хотелось бы знать какая сволочь держит такие высокие цены!!! Этож все эти затраты на клиентов падают!

не демпингуй! ))

-----------------
бестолковый словарь

0

0
Ответ

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра Оценка этой теме
Комбинированный вид Комбинированный вид
Оценка этой теме: