Просмотр одиночного сообщения
Old 29-08-2008, 20:57   #4
simomona
Registered User

Проживание: Kirkkonummi
Status: Offline
Цитата:
Сообщение от Säkkinen
Предложили работу. Соответственно надо подписать договор.
К сожалению, не очень хорошо понимаю Финский язык.
Кто-нибудь, помогите разобраться с переводом?

ТЫÖСОПИМУС

Тыöнантая: ХХХХХХХХ ХХ

Тыöнтекийä: ХХХХХХХХХХХ ХХХХХХХХХ
Тäмä сопимус еи оикеута еикä велвоита кумпаакаан осапуолта тыöсопимуксен текемисеен, ваан тыöсопимус техдääн, кун хенкилö куллакин керралла ериксеен кутсутаан тыöхöн.

Тыöсухде: Кукин тыöссäкäынтияксо, ёста совитаан, муодостаа ериллисен мääрäаикаисен тыöсухтеен, тыöсухтеиден вäлисенä аикана еи куммаллакаан осапуолелле оле велвоиттеита тоисиаан кохтаан.
Тыöнимике: ХХХХХХХХХХ

Тыöтехтäвäт: ХХХХХХХХХХ

Техтäвä: Тыöнтекийä суостуу текемääн муутакин тыöнантаян осоиттамаа тыöтä.

Палкка: 00.00€/х
Палккаа максетаан тыöсуоэлувираномаистен каутта таркистетун тиедон мукаисести тыöехтосопимуксен еделлыттäмиен нормиен мукаан.
Палккаа воидаан таркистаа сопимускауден аикана ыхтеисести совиттуна.
Тыöнантая пидäттää палкаста лакисääтеисен еннаккопидäтыксен тыöнтукиян еситтäмäн верокортин мукаисести секä мыöс каикки лакисääтеисет палкансааялле куулуват максут.
Палканмаксукауси я аянкохта:
Тыöсухтеен алкаесса куукаусипалккаисен палканмаксукауси он калентерикуукауси я палккапäивä куукауден 30. пäивä. Тыöнантаялла он ыксипуолинен оикеус мууттаа палканмаксукаутта я палканмаксупäивää.
Палканмаксуаянкохта: Йока куукауден виимеинен пäивä тилилле: ХХХХХХХХ-ХХХХХ
Саираус: Саираусаян палкка максетаан ниилтä тыöпäивилтä, ёиден текемисестä он совитту.

Лиике- я амматтисалаисуус:
Тыöнтекийä еи саа тыöсухтеен кестäессä еикä сен йäлкеен кäыттää хыöдыксеен таи илмаиста муилле тыöнантаян амматти- я лиикесалаисууксиа.

Тыöскентелын пääттäминен:
Йос ёмпикумпи осапуоли аикоо лопеттаа тäссä таркоитетут мääрäаикаисет тыöсопимуксет (-олоа енää тыöсопимуксиа текемäттä, тс. олла еннä кутсуматта тыöхöн таи тоисаалта олла тулематта кутсуттаесса), пыркии хäн илмоиттамаан сиитä тоиселле осапуолелле махдоллисимман вархаин, питäен тавоиттеена аинакин ыхтä куукаутта.
Охеинен сопимус техдääн кахтена (2) каппалеена, ёста тоинен йää тыöнтекийäлле я тоинен тыöнантаялле. Сопимуста воидаан мууттаа кескен кауден, микäли молеммат осапуолет оват самаа миелтä мууттамисехдоиста.

Паикка я аика

Тыöнантая Тыöнтекийä

Из договора я естественно убрал все личные данные.

какой то бредовый договор, непонятно нафига такой тогда вообще делать, а заодно нахрена такой работодатель нужен.............

-----------------
Человек может все.......если очень этого хочет!!!

0

0