Просмотр одиночного сообщения
Old 02-10-2011, 20:28   #10
tinto verano
Гость

Проживание:
Цитата:
Сообщение от Suhov
спасибо за информацию. посмотрел я alpit.fi, вот китцбюхель, только одна дата была (цена за одного человека в двухместной комнате):

Pension Stöcklbauer/TUI Hinta alkaen 985,00 €
Osoite Dorfstraße 6 6365 Kirchberg in Tirol Austria
Sijainti Kodikas pensionaatti kylän keskustassa. Skibussin pysäkille nion 150 metriä. Yleistä Hintaan sisältyy nk. laajennettu aamiainen johon kuuluu kahvi/tee, tuoremehu, erityyppistä leipää, muna, kinkkua ja juustoa.
Huoneet You Travelin huoneet ovat päärakennusta vastapäätä. tien toisella puolella sijaitsevassa Landhaus Stöcklbauerissa.
Huone Hlöä/huone Hinta/hlö H1-lisä Huoneen muut hinnat Valitse
HS20 2 985,00 € Näytä kaikki hinnat
HS21 2 985,00 € Näytä kaikki hinnat

а вот это самое дешёвое из всех предложений:

Huoneistohotelli RocksResort Hinta alkaen 785,00 €
Osoite Laax Switzerland
Sijainti Ski-in, ski-out majoitus, rinne, päähissit ja palvelut vieressä. Yleistä Uusi ja tyylikäs huoneistohotelli, koostuu useista erillisrakennuksista, joiden katutasossa eri palveluita. Suksihuone/mononkuivaus päähissin yht.
Huoneet Tilava kolmio 3-5 hengelle (n. 55m2). Kaksi makuuhuonetta, joissa erilleen vedettävät sängyt.Sat-TV, jääk.,astianpesukone,liesi,wc,kph+h öyrysauna.
Huone Hlöä/huone Hinta/hlö H1-lisä Huoneen muut hinnat Valitse
HR41 4 785,00 € 865,00 €

а так цены порядка 1100-1200, и это только включая завтраки. Поэтому, к дешёвой австрии прибавляйте также 6 отнюдь недешёвых ужинов, минимум евро по 25, это если без алкоголя. я же в 200 евро на человека считаю полноценное питание (завтраки и ужины), также вино, также чего нибудь вкусненькое, типа местных деликатесов - сыров и колбасок, также питание в пути туда и обратно. пока что не вижу выгоды менять направление.

у всех турбюро есть зимние поездки в горы- посмптрите, может и дешевле найдете- но я считаю что готовый пакет- лучше- не надо заморачиватсья трансферами и пр.
удачи в поисках!

0

0