Вернуться   Финляндия по-русски » Жизнь в Финляндии » Путешествия, туризм, отдых
Логин
Пароль

.

Опции темы Поиск в этой теме Оценить тему Опции просмотра
Old 10-01-2009, 15:34   #1
tanjasuomi
Маманя

Проживание: Lempäälä
Status: Offline
Из Финлядии в Египет

Кто-нибудь ездил в русским паспортом из Финляндии в Египет?
Для Россиян, кто едет из России визу ставят в аэропорту. А тут на сайте маткотоймисто прочитала вот чего:

Passi, viisumi ja rokotukset
Passin oltava voimassa vähintään 2 kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Alle 30 pvän lomamatkoilla Suomen ja muiden EU-maiden kansalaiset saavat turistiviisumin Hurghadan lentokentällä. Alle 2-vuotiailta lapsilta, joilla on oma passi, peritään n. USD 20 kentällä Hurghadaan saavuttaessa. Tarkista ennen matkalle lähtöä, että passi on täysin ehjä.

Viisumin lunastuksen ja matkatavaroiden kanssa saattaa kulua aikaa lentokentällä, joten varaudu jonoihin. Myös kotiin lähdettäessä kentälle täytyy saapua hyvissä ajoin perusteellisten passi- ja turvatarkistusten vuoksi.

Venäjän kansalainen tarvitsee viisumin ja sen voi anoa Egyptin lähetystöstä. Osoite: Munkkiniemen puistotie 25, 00330 Helsinki, puh. 09 4777 470 . Lähetystö avoinna arkisin 9.30 - 13.00. Lähetystöön täytyy toimittaa voimassa oleva passi ja passivalokuva. Lähetystössä täytetään viisumianomuskaavake. Viisumaksu on n. 25€ ja viisumin anominen kestää pari kolme päivää. Jos asuu Helsingin ulkopuolella, kannattaa soittaa ensin lähetystöön ja sopia siitä, miten hakemus-, maksu- ym. asiat hoidetaan.

Я не поняла, что теперь русским живущим здесь или русским туристам которые хотят ехать через финскую турфирму виза нужна?

Поделитесь кто ездил, а то я хочу девочку из Питера пригласить и боюсь,чтоб не было неприятностей. А то оплачу путевки и поеду одна

0

0

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра Оценка этой теме
Оценка этой теме: